Голям скандал с Андреа. Резил пред чужденците

В Нидерландия се хванаха за главите

Голям скандал с Андреа. Резил пред чужденците | StandartNews.com

В голям скандал в Нидерландия се забърка попфолк певицата Андреа. Тя стана за резил пред чужденците, след като прецака заведение в Нидерландия. В последния момент бившата приятелка на боксьора Кубрат Пулев отказа да поеме поето месеци преди това от нея участие. Причината, поради която певицата не пожела да пее в Нидерландия, е направо абсурдна.

„Каза, че няма как да лети в нискобюджетен самолет, обясни, че тя била звезда от висок ранг и трябвало самолетът да има изход за звезди. Говореше за това, че нямало как да пътува с автобус. И въпреки че й обясних, че на летището ще я чака шофьор, че ще бъде закарана до клуба, тя ми затвори телефона и изчезна“, разказа пред "Телеграф" организаторката Глория Йорданова.

Всичко започнало преди няколко месеца. Йорданова, която поддържала близки отношения с Андреа, имала желание да й помогне.

„Съжалявах я за всичко, което й се случваше. Оплакваше се, че няма участия. Затова навих заведение в Нидерландия да я наеме. Те от самото начало имаха притеснения. Питаха ме дали няма да стане както с прословутото й изпълнение, когато беше пияна и падаше по сцената. Убедих ги, че съм говорила с нея и всичко ще е наред“, добави организаторката.

Както трябвало, още преди месец Андреа била получила капаро за ангажимента. След което спряла да си вдига телефона, няколко пъти била помолена да си изпрати документите, за да й бъдат купени билетите, а тя ги изпратила буквално ден преди полета.

„Накрая, в деня на участието, ми се обади и каза, че няма да пътува“, обяснява Глория Йорданова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
БайХой
преди 5 месеца

При това тотално опростачване,безделие и социален хаос, тази мома плаче за фалос.

Откажи
Бай Миле
преди 5 месеца

Ти па....все едно да плашиш куче със салам....даже ще и направиш услуга,кеф....

Откажи