Петък,

Галена и Лечев аут от "Гласът на България"

От: Агенция Стандарт -
10775
Галена и Лечев аут от "Гласът на България"
A
A
A

Галена и Иван Лечев на пръв поглед изглежда, че са били премахнати като треньори от "Гласът на България". Това стана ясно, след като от bTV официално обявиха първите две попълнения в предстоящия девети сезон на музикалното шоу.

Две от най-големите български звезди отново ще седнат в емблематичните червени кресла - Дара и Любо Киров. Двамата влизат в шоуто с големи усмивки и очаквания, по-уверени, по-опитни и с още по-голям хъс за победа.

„Очаквам още по-силен сезон и съм изключително радостен, че хората от моя отбор вече се реализират успешно на музикалната сцена“, споделя вълнението си Любо Киров.

„Елате на кастинг ако чувствате, че пеенето ви дава криле и ви кара да се чувствате живи. Ако това е вашата мисия, елате и бъдете смели! Няма от какво да се притеснявате!“, са думите на енергичната и винаги позитивна Дара, която е готова да посрещне в отбора си впечатляващите гласове и най-веселите участници.

„Тази година екипът ни е свидетел на една нова вълна в звученето на гласовете - нови, модерно звучащи гласове“, споделя Теодора Орешенска, която е вокален педагог на „Гласът на България“.

„Има много интересни кандидати и вярвам, че ни очаква един наистина вълнуващ сезон през есента!“, добавя още тя.

Прослушванията на живо за новия сезон на „Гласът на България“ продължават и в момента с пълна сила, а датите, които предстоят са - 16 и 17 април в София.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com