Гаджето на Кадиев призна разбира ли се със звездната свекърва

Ивелина сподели какво мисли за великата актриса

Гаджето на Кадиев призна разбира ли се със звездната свекърва | StandartNews.com

Новата любима на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева буди неспирен интерес, откакто се разбра, че заради нея той остави майката на дъщеря си и се отдели да живее с моделката. Всички се интересуват какви са отношенията ѝ с другата най-важна жена в живота на Сашко - Катето Евро и как тя е приела новата си снаха, предвид факта, че има изключително близки отношения с танцьорката Таня.

Ивелина сама повдигна завесата и сподели какво мисли за великата актриса в интервю за graziaonline.bg. На въпроса дали красивата моделка се е притеснявала преди първата среща с Катето, тя отговаря:

"Мисля, че няма жена, която да не се притеснява от срещата с майката на приятеля си. Фактът каква личност е Катето, допълва нещата. Не ми беше безразлично, все пак съм нормален човек, но не затова, че тя е Катерина Евро – абсолютна икона, а чисто по човешки. Не знаех какво да очаквам, но тя умее да предразполага хората да се чувстват супер комфортно… Със Сашо и Катето не беше нужно да се напасвам към определен начин на поведение. В тяхната компания всеки е себе си", завършва влюбената красавица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай