Футболист се обеси от любов

Футболист се обеси от любов | StandartNews.com

Футболист от дупнишкото село Крайници се обеси при фургон на семейна нива. Близки на 20-годишния Радослав Божков твърдят, че причината е любовна мъка.

Той бил студент в Националната спортна академия. Преди това е играл футбол като юноша в "Марек"-Дупница и в отбора на родното си село "Ботев" (Крайници). Бил заклет фен на Милан.

Преди да прибегне към фаталната постъпка, младежът изпратил SMS на сестра си Диана с текст: "Много те обичам". Страшно послание на телефона си получил и най-добрият му приятел Виктор. "Ти си ми най-добрият приятел, но ще сложа край на живота си. Ще ме намерите във фургона на нашата нива", написал Радослав. Без да се бави, Виктор отишъл на посоченото място, но момчето вече било мъртво. Преди това Радо поискал въже от дядо си с обяснението, че му трябва за колата.

Във Фейсбук профила на самоубилия се спортист беше забелязана снимка с татуиран на гърба надпис "Недей да ме убиваш! Нямам спирачки". Негови приятели разказват, че преди време си имал приятелка, но се разделили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай