Фурор в "Капките". Краси Радков с най-добрата имитация на Слави

Емблематични български певци излязоха на сцената на шоуто, заедно с участниците в юбилейния сезон

Фурор в "Капките". Краси Радков с най-добрата имитация на Слави | StandartNews.com

Новият епизод на „Като две капки вода“ се превърна в незабравима нощ на българските дуети. Зрителите на NOVA чуха десет от най-обичаните дуетни песни, а участниците бяха подкрепени от изключителни звезди в българската музика. Братя Аргирови, Авеню, Deep Zone Project, AZIS, Миро, ДесиСлава, Орлин Горанов, група Трик, Иван Динев-Устата, Васил Найденов и Нели Петкова станаха част от забележителните имитации. А в публиката аплодираха Глория, Роси Кирилова и Надя от Deep Zone Project, които успяха да видят собствените си превъплъщения на сцената. И тази вечер участниците в шоуто за имитации бяха оценени от добре познатото жури в състав: Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки.

Победата грабна Краси Радков, който плени публиката в образа на Слави Трифонов. Заедно с него на сцената бяха Нели Петкова и балет „Магаданс“. Баладата „Нека боли“ и сценичното поведение на актьора изправиха на крака всички в студиото, а Нели Петкова коментира: „Краси се справи невероятно. Сигурна съм, че това е най-добрата имитация на Слави Трифонов“.  

Първи на сцената в нощта на българските дуети излезе Моню Монев, облечен в емблематичната диско рокля на Росица Кирилова. Заедно с Братя Аргирови той изпълни „Избрах нарочно вас“. В компанията на четирима музиканти – Велизар Соколов-Заки и Боби Иванчев от Авеню и Любо и Дидо от Deep Zone Project, Алисия се появи под прожекторите като вокалистката на групата Надя. Дарин Ангелов също изправи публиката на крака с българско диско парче от 80-те и култовите танци на  Етиен Леви, а зад него бяха и двете дами от формация Трик. „Знаете ли колко е странно да се видиш след толкова години! Това беше един страхотен подарък за 40-ия юбилей на група „Трик“, развълнувано сподели Етиен за изпълнението.

AZIS се появи два пъти в шоуто таза вечер. Първият път излезе самият той, за да изпълни дуета си с Глория „Не сме безгрешни“, а в нейния образ влезе Есил Дюран. Двамата вдигнаха публиката на крака, а Есил сподели, че тази песен е много специална за нея. „Това беше прекрасна имитация. За първи път някой ме имитира в това шоу. Беше страхотно и невероятно, 100% истинска имитация“, каза Глория, а AZIS допълни, че на моменти е бил убеден, че пее с Глория. По-късно Александър Сано имаше задачата да се превъплъти в Краля на поп фолка с песента „Жасувам“, заедно с ДесиСлава. „За мен това е най-добрата моя имитация, която е правена в България и извън нея. Сано показа какво е да имитираш едно към едно даден човек“, коментира AZIS. Още един хитов поп фолк дует прозвуча този понеделник – Руслан Мъйнов излезе на сцената като невероятната Софи Маринова с парчето „Точно ти“ и в компанията на Устата.

Мариана Попова влезе в ролята на Анелия и с подкрепата на Миро изпълниха нежната балада „Завинаги“. „Почувствах се все едно бях на сцената с Анелия“, каза Миро за представянето на Мариана. Крисия пък се появи като Мариана Попова и заедно с Орлин Горанов грабнаха публиката с чувственото изпълнение на песента „Чуй ме“.

В края на вечерта Анелия запя с неподражаемия глас на Силвия Кацарова, а до нея бе легендарния Васил Найденов. Двамата развълнуваха силно публиката, а певицата получи похвали от Васил Найденов и всички членове на журито.

Бутонът на късмета и този път изненада всички. Той реши Руслан Мъйнов да бъде Деян Неделчев следващия понеделник, Моню Монев да имитира Ranveer Singh, Алисия да влезе в ролята на Netta, Мариана Попова да „обуе обувките“ на Адел, Александър Сано да влезе под кожата на Джон Нюман, Анелия да излезе на сцената като Джеси Джей, прожекторите да осветят  Крисия в образа на Ваня Костова, Есил Дюран да бъде Дженифър Лопес, Дарин Ангелов да разбере как се пее с гласа на Веселин Маринов, а Краси Радков да заблести като Тони Димитрова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай