Филип Киркоров вдигна сватба /Видео/

Кралят на руската поп музика и блогър се целуваха, докато всички викаха "Горчиво"

Филип Киркоров вдигна сватба /Видео/ | StandartNews.com

Кралят на руската поп музика Филип Киркоров и блогърът Давид Манукян-Дава се появиха на телевизионни музикални награди в Москва в „сватбени“ костюми. Самият певец е пуснал видео от събитието в профила си в Инстаграм. Двамата пристигат на церемонията в бял кабриолет, обградени от полуголи мъже с рози в ръцете. По червения килим двамата минават под ръка, а около тях всички викат „Горчиво!“, коментират руските медии. Роденият във Варна арменец е наконтен в бял костюм и риза - с бяла коса и черна брада, а блогърът е в класически черен костюм и папийонка.

„Живот, любов... Всичко е прекрасно. Ние сме дует в живота и на сцената. И днес съм в сватбено облекло“, коментира пред втрещените репортери Киркоров.

Половината фенове се изплашиха, че стават свидетели на еднополова сватба, но всъщност става дума за жест на съпричастност в „месеца на толерантността“ и гей-парадите, а и за традиционното шоу на Филип, с което той редовно „черпи“ медиите. Факт е обаче, че Киркоров никога не е уточнявал с кого си ляга – с мъже или с жени. Бившата му съпруга Алла Пугачова също никога не говори за съвместните им сексуални приключения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай