Фермата! Аполон отлетя за Шумен

Боби отвя пилота с 10 на нула

Фермата! Аполон отлетя за Шумен | StandartNews.com

Наглостта, високомерието и гордостта се наказват. Пилотът Петър от Фермата научи този урок по най-трудния начин. Тази вечер той безславно отлетя за родния Шумен, след като строителният предприемач от Летница Боби го нокаутира с 10 на нула на Арената във Фермата.

Мъжът, когото всички жени наричаха Аполон и му вещаеха битка на финала, се провали с гръм и трясък. Петър влезе в играта с мотото, че когато вдигнеш носа много високо, самолетът губи тяга и пада. Но сам изневери на принципите си. От началото до края той оставяше впечатление, че е най-силният, най-можещият, а на арената остана без сили при висенето на греда, загуби въздух при цепенето на ритловици и на два пъти тръгваше да се отказва. При повалянето огромни дървени колони с въртящ се чувал пък дори загуби ориентация и торбата го цапардоса в главата. Така стана ясно, че фитнес уменията нямат особена ползва в реалните битки във Фермата. И Петър ще остане запомнен единствено с флиртовете си с Жанета Осипова и актрисата Даяна.

Това е победа за всички татковци, за всички супер татковци, обяви щастливият Боби, който доказа, че не може да бъде подценяван и е достоен претендент за финала.  Тази вечер той всъщност стана първия сигурен финалист.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай