Понеделник,

Ето я най-ужасната зодия

От: Агенция Стандарт -
3034
Ето я най-ужасната зодия
A
A
A

Всички се срещаме с разни хора, които ни иде да наречем "доста проклети". Според астролозите това се дължи на зодиакалния им знак. Според тях сред всички представители на хороскопа има точно една зодия, която спокойно може да вземе титлата „най-проклета и с най-труден характер“, пише jenata.blitz.bg.

„Отношенията с представителите на тази зодия може да започнат с феерия и завършват с разбито сърце“, предупреждават астролозите.

Става дума за зодия Скорпион.

От една страна, Скорпионите са страстни, втурват се в любовта с главата надолу, а от друга са студени и безкомпромисни. И как да се разбираме нормално с тези хора? 

Астролозите предупреждават, че отношенията със Скорпионите няма да бъдат лесни. Само тези, които обичат емоционалните люлки, могат да създадат двойка с тях. А тихите и спокойни знаци на Зодиака, като Раци или Риби, няма да се погодят със Скорпионите. Освен това във връзките Скорпионите често претоварват партньорите си. Следователно половинката им трябва да е емоционално стабилна и по-силна личност от тях. Само там те ще могат да обуздаят нрава на упорития Скорпион.

„В същото време представителите на тази зодия знаят как да обичат. Те могат да ви дадат незабравими емоции и чувства. С тях можете летите на крилете на любовта“, категорични са астролозите. Те обаче предупреждават, че ако Скорпионите се почувстват предадени от вас или усетят преструвки, то те може да ви намразят завинаги. А омразата на Скорпион е най-лошото нещо, което може да си навлечете на главата.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com