Понеделник,

Ето я! Идва новата "Матрица"

От: Редактор -
427
Ето я! Идва новата "Матрица"
A
A
A

В ролите са още Яя Абдул-Матийн Втори, Джесика Хенуик, Джонатан Гроф, Нийл Патрик Харис, Приянка Чопра Джонас, Кристина Ричи, Джейда Пинкет Смит и др.

Една от най-култовите поредици, преобърнала напълно представите за жанра, се завръща на голям екран на 22 декември, съобщи БТА. Години след като Нео победи "Матрицата", отново ще трябва да последва белия заек, за да разбере коя реалност е истинската - в "Матрицата: Възкресения".

Режисьорът визионер Лана Уашовски представя дългоочаквания четвърти филм от революционната поредица, която преобърна представите за жанра. Филмът отново ще събере на голям екран Киану Рийвс и Кери-Ан Мос в най-култовите им роли - Нео и Тринити.

С "Матрицата: Възкресения" се завръщаме в свят с две реалности. Едната е на обикновеното всекидневие, а другата - с това което се случва отвъд него.

За да разбере дали неговата реалност е истинска, Томас Андерсън ще трябва още веднъж да избере да последва белия заек.

А ако Томас... Нео... е научил нещо през всичките тези години то е, че макар изборът да е илюзия, той е единственият път извън - или в - Матрицата. Това, което Нео не знае е, че Матрицата е по-мощна, по-защитена и по-опасна от всякога.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com