Ето кой е голямото откритие на "Капките"

Тома се завърна в реалитито

Ето кой е голямото откритие на "Капките" | StandartNews.com

Новият сезон на „Като две капки вода“ има едно голямо откритие – Тома Здравков, фронтмен на група „Тома“, победител в друг популярен музикален формат - „Мюзик Айдъл“ през 2008 година.

Кариерата на Тома не се разви, както той очакваше, но участието му в „Капките“ може да го изстреля в друга орбита, защото до този момент той се представя блестящо.

При старта на сезона изпълни по страхотен начин „Сбогом“ на „Сигнал“, влизайки в кожата на Данчо Караджов, а в неделя бе великолепен като Шаная Туейн. Не успя да спечели, макар и много от зрителите да бяха категорични, че той заслужава първото място, пише "Флагман".

„Той е в 3 в 1 – освен, че пее невероятно е и много артистичен, позитивен, придава свежест на образите, а също така е и страхотен имитатор. Голямо попадение за Капките“, категорични са феновете на предаването.

„Браво! Най-добрият! Такива хора като него трябват за предаването“, пише друг.

Тома е от Пазарджик, има две деца и се е утвърдил в хардрок стила.

Той е роден на 24 май 1987 г.  Средното си образование е завършил в математическата гимназия в града. Учил е молекулярна биология в Пловдив. Баща му го е запалил по хеви метъла. Любимите му банди са Deep Purple, Whitesnake, Rainbow и Pantera. 

Когато бе на 21 г., той победи в "Мюзик Айдъл" с легендарната балада "Soldier of fortune" на Deep Purple, а Фънки, който тогава бе в журито, падна на колене пред него.

Победителят грабна голямата награда - продуцентски договор с "Вирджиния рекърдс" за един албум с опция за втори и трети.

Както и 50 000 лева, предоставени от bTV.

Помните ли Тома, който взриви Music Idol? Не е за вярване какво е правил  след всеки лайв

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай