Ето кога Никол Станкулова се връща на екран

Синоптичката се страхувала за мястото си в „На кафе”

Ето кога Никол Станкулова се връща на екран | StandartNews.com

Въпреки че роди преди дни, Никол Станкулова мисли да се върне на екран в началото на следващата година. Красавицата искала от февруари да се подвизава отново в Нова тв. Никол се страхувала за мястото си в „На кафе” и прогнозата за времето. Въпреки че мъжът й е милионер, тя държи да е звезда и да изкарва сама доходите си.

„Никол прибира по около 5000 лева на месец само от телевизията, от реклами в инстаграм печели отделно. Разбира се, дължи огромна част от луксозния си начин на живот на любимия си Теодор, но и тя не печели никак малко от реклами и работа”, коментират колеги на синоптичката.

Това е второто дете на Никол Станкулова, която през 2018 г. стана майка за първи път на малката Теа. Бащата на бебоците е Теодор Минев, син на банкера Цеко Минев. Двамата са заедно от 7 години, но държат връзката си далеч от медиите. Момичето, което съобщава прогнозата на времето, е доста амбициозно и никога не е криело този факт. При предишното си раждане тя се върна на работа само 4 месеца след като дари живот на дъщеричката си Теа.

Тя върна перфектната си форма отпреди раждането само за месец и най-вероятно и сега ще е така. В отглеждането на децата помагат бабите и в момента се търси опитна детегледачка, която срещу прилично заплащане да се грижи добре на децата и най-вече за малката Андреа, пише "Уикенд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай