Ергенът с шокиращо признание! Къде го пратил баща му?

Преди време Виктор Стоянов разказа, че е правил за първи път секс в мръсен бус с дини

Ергенът с шокиращо признание! Къде го пратил баща му? | StandartNews.com

Преди време "Ергенът" Виктор Стоянов разказа, че е правил за първи път секс в мръсен бус с дини, когато едно лято продавал вкусния плод, за да си докара някой друг лев. Тогава той и едно момиче набързо свършили работата сред дините в буса, но в този ден се случило и нещо по-вълнуващо.

Виктор разказа, че вечерта баща му и негов приятел били сериозно подпийнали.

"Този приятел на баща ми започна да се бъзика с мен, че никога не съм виждал жена в живота си. Но аз бях вече надъхан и горд от себе си. Казах му, че не съм девствен, но той не ми повярва", разказва Стоянов, но този приятел и баща му го убедили да отидат на проститутка.

"Стигнахме и си спомням, че сградата отвън изглеждаше доста неугледно, но вътре беше един много модерен нощен клуб. Тогава се спекох и седнах на един диван, но бях замръзнал. Дамите около нас бяха в оскъдно бельо, а други и без. Тогава осъзнах, че нещата са напълно сериозни". 

Виктор си избрал "какичката с розовото", която поела важната мисия да го направи "истински мъж". Е, той вече е бил, но това са подробности. "Дамата дойде, заведе ме в стаята, а аз бях като пън на леглото, но тя си ме оправи... Бях супер засрамен",  каза още пред камерата на Vbox7 Виктор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай