Елена Атанасова за кратко е съпруга на Рачков

Актрисата от Сатиричния театър печели кастинг за Клуб НЛО

Елена Атанасова за кратко е съпруга на Рачков | StandartNews.com

Източник: NOVA

Елена Атанасова от Сатиричния театър, която в първите лайфове на „Като две капки вода“, имитираше Пинк, Гери-Никол, 100 Кила, Светльо от „Хиподил“, Гери Халиуел направо разби публиката като Тил Линдеман от „Рамщайн“. Тя е много музикална и по наследство, и по рождение. Едната й баба пее в хора на Княжевската църква, баща й е Светозар Атанасов от Операта, майка й години наред е в легендарната „Бодра смяна“. Елена се е готвела за изпитите в Консерваторията, но в последния момент избира НАТФИЗ.  

Чаровницата е от най-колоритните кадри на Сатирата, където последната й засега роля е на безработна учителка в „Мистерия с кон“ – чудесен спектакъл по пиесата на Стефан Цанев. В сериала „Ол инклузив“ стои лежерно, но на сцената е много сериозна. Пред камерите в голямото кино – също. През есента ще я гледаме във филма „Клас 90“. 

Елена е стара приятелка с Димитър Рачков и с Герасим Георгиев. С Геро са състуденти от НАТФИЗ. Партнират си в постановки на Габрово, Смолян, Пловдив. В Драмата под тепетата са дует в любовната история „Двама на люлката“. С Рачков се сближават в култовия Клуб НЛО на БНТ. Тя отива на кастинг и го печели, а после стават семейна двойка - Латин и Теменужка. И тя като колегата си има бясно чувство за хумор. В момента Елена Атанасова е соло, но никак не страда, че няма мъж до себе си. С вече бившия си партньор е в нормални човешки отношения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай