Екшън сред звездите! Джино и Кристиана отново заедно

Къде бяха забелязани

Екшън сред звездите! Джино и Кристиана отново заедно | StandartNews.com

Екшън сред звездите! Джино и Кристиана – отново заедно

Къде бяха забелязани

Джино Бианкалана и жена му Кристиана Канева отново са заедно и няма да се развеждат.

Влюбената двойка се показа заедно на вечеря в ресторанта на риалити героя в квартал „Драгалевци”, придружени от друго популярно семейство – Мила Савова и Сами Хосни. От снимките им в социалните мрежи се видя, че са в добро настроени и се забавляват. Джино и лекарката се разделиха преди по-малко от месец, като и двамата изтриха общите си снимки в социалните мрежи, спряха взаимно да се следват и започнаха постоянно да публикуват самостоятелни снимки, да види другият какво изпуска.

Бившият годеник на фолк певицата Джена и красивата брюнетка се сгодиха преди почти година, след това вдигнаха тайна сватба, а в началото на тази година станаха родители на малката Данаила. Появиха се слухове, че двукратният победител от „ВИП Брадър” е изневерил на Канева и тя го е зарязала. Това намекна самата лекарка, която по време на раздялата им написа в социалната мрежа: „Играта свършва, когато царицата падне, не когато пешките ти отнемат царя”, пише „Уикенд”.

“Мургавелкото също й отвърна с няколко видеоклипа, свързани с раздяла. Един от тях гласеше: „Ако окончателно те отрежа от живота си, разбери нещо. Ти вероятно сама си ми дала ножиците”

Така и не стана ясна причината за едномесечната им раздяла, но двамата отново са си дали шанс и са щастливи. От кадрите в социалните мрежи се вижда, че Джино е изключително грижовен баща и много се радва на малката Данаила. Бианкалана и Канева се разделят всяка година поне по веднъж. Те са двойка от 5 години, но периодично трият общите си фотоси и спират да се следват в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай