Екшън с бухалки завърши със сватба /СНИМКИ/

Нестандартният подход измислил младеж, за да поиска ръката на любимата си

Екшън с бухалки завърши със сватба /СНИМКИ/ | StandartNews.com

Уличен екшън с бухалки в центъра на Пловдив се превърна в романтично предложение за брак.  Нестандартният подход измислил младеж, за да поиска ръката на любимата си на публично място пред очите на десетки свидетели, съобщи Нова телевизия. Изпълнението било толкова перфектно, че хората на улицата се уплашили от вида на младежите с бухалките и вместо да се радват на влюбените, се обадили на тел. 112 и извикали полиция.

Посред бял ден на оживен булевард в Пловдив черен автомобил засича друга кола. От едното возило излизат две яки момчета с бухалки, от другото - младеж, който започва да се разправя с тях. Младежът пътува с любимата си. Момичето изтръпва от ужас. Но в момента, в който слиза от колата, следва  изненада, която тя ще помни цял живот.

„В шок се придвижих към багажника и тогава той се отвори и полетяха балоните. Разкри се цялата изненада. Той падна на колене”, разказва Глория Генова. Приятната изненада получава на рождения си ден. А сцената, наподобяваща холивудски екшън, любимият й с трепети подготвял  цял месец.  За да разчупи стереотипа в предложенията за брак, му помогнали и приятелите.

Любовта между Глория и Оливер пламнала преди 4-години. Тя е от Монтана, а той е от Враца. За първи път се срещнали в Кипър. Той работил там като барман, а тя като рецепционистка в хотел през лятото. Животът обаче ги отвежда в Пловдив, където Глория завършва висшето си образование. Оливер, който сега работи като продавач в магазин за фаянсови плочки, се оказа незавършил актьор. Следвал е две години в НАТФИЗ и дори е участвал във френски филм.

А за тяхната любов като на кино, започнала с екшън сцени от холивудски филм, вече говорят доста в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай