Сряда,

Една зодия да слуша приятели, любов от пръв поглед за друга

От: Стандарт -
Една зодия да слуша приятели, любов от пръв поглед за друга
A
A
A

ОВЕН

Добър ден, макар и не особено ползотворен. Определено е по-подходящ за почивка, отколкото за дейности, върху които е трудно да се концентрирате. Ще имате интересни разговори и неочаквани предложения, ще се открият и нови възможности, които няма да пропуснете

ТЕЛЕЦ

Днес ще имате много неща за вършене и не винаги е ясно с какво да се заемете  приоритетно. Не бързайте - ще имате достатъчно време да се ориентирате в ситуациите и да решите как е най-добре да действате. Приятели ще ви дадат добри съвети, затова е по-добре да ги послушате.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще ви донесе страхотна новина. По това време има вероятност за успешни съвпадения или събития, които ще ви подтикнат към интересни мисли. Стига да съумеете, да се справите с проблем, който ви притеснява през последните дни, както и да осъществите замисленото преди време.

РАК

Началото на деня няма да е подходящо за решаване на важни въпроси. Склонни сте да се тревожите за дребни неща и това определено няма да ви помага да вземете правилните решения и да разберете в двусмислени ситуации. Но ще успеете бързо да се справите с емоциите. Вечерта ще ви зарадва с добри новини.

ЛЪВ

Всички сериозни разговори и важни срещи е най-добре да отложите за следобед. На сутринта намирането на общ език с другите ще бъде много по-трудно от обикновено. Ще се обиждате от дреболии, ще реагирате остро на невинни забележки и това ще изостри обстановката.

ДЕВА

Приятен и ползотворен ден. Бързо ще се справите със сложни въпроси, ще решавате проблеми, които изискват повече внимание. Ще успеете да поправите някои стари грешки. Може да възникнат някои дребни ежедневни проблеми, но вие незабавно ще се справите и с тях.

ВЕЗНИ

Страхотен ден за вас и за онези, които имат късмета да са наоколо. Днес ще помагате на много хора, лесно ще решавате проблемите им и ще пазите от грешки онези, които са били готови да ги извършат. Ще се опитвате да не пропускате нито една възможност да направите добро, макар и малко.

СКОРПИОН

За днес имате грандиозни плановете, но здравият ви разум ще надделее и ще разберете, че няма да успеете да реализирате всичко замислено. Намерете приоритетите си. Избирателността в контактите ще ви помогне да избегнете безсмислени притеснения и фалшиви надежди.

СТРЕЛЕЦ

Лек и благоприятен ден. Рутинната работа ще ви се стори увлекателна, а вие ще подхождате творчески и няма да се страхувате да експериментирате. Слушайте интуицията си. Тя ще ви подскаже дали си струва да се занимавате с хора, които ви нямат доверие. Вероятни са неочаквани подаръци.

КОЗИРОГ

Важно е да сте положително настроени. През първата половина на деня може да изпитвате трудности, тъй като ще сте емоционално нестабилни. Ще реагирате остро на дреболии и ще се тревожите за неща, на които не бихте обърнали внимание друг път. Среща с приятели ще върне доброто ви настроение.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за общуване. Разбирате се добре с тези, които са ви скъпи и намирате начин да ги зарадвате. Ще се появят нови идеи, които ще ви заинтригуват силно. Някои от вас ще открият в себе си таланти, за които не подозирали. Срещите с приятели или романтичните срещи ще бъдат особено приятни.

РИБИ

Страхотен ден за сътрудничество, съвместни дейности или приключване на някои неща, в които ще ви помогнат и приятели. Лесно и приятно ще е да общувате с тези, които споделят вашите интереси и възгледи за живота. Не е изключено началото на приятелски отношения, а любовта от пръв поглед е напълно възможна.

 

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички