Джони от „Секс Пистълс”: Хари да върне парите

Той е егоист, мисли само за себе си, твърди музикантът

Джони от „Секс Пистълс”:  Хари да върне парите | StandartNews.com

Принц Хари да възстанови сумите, похарчени за него и семейството му от държавната хазна, иска вокалистът на легендарните „Секс Пистълс” Джони Ротън. „Той не полага никакви усилия да оправи отношенията си с кралската фамилия –  мисли единствено за себе си като пълен егоист. Тогава ще трябва да връща пари на британските данъкоплатци, които го издържат в Лос Анджелис”, пише Ротън в новата си автобиографична книга „Може да греша, може да съм прав”.

Ротън и „Секс Пистълс” записаха през 1977 г. антимонархическия хит „Бог да пази кралицата”, в който пееха  „Бог да пази кралицата, този фашистки режим” и „Тя не е човешко същество”. Но Джони явно вече е станал истински монархист. „Знам, че това което казвам е лошо, понеже Хари не е избирал да се роди такъв, но той кара хората да се настройват срещу него и да го ненавиждат. А можеше да постъпи много по-добре”, убеден е Ротън, цитиран от "Дейли мейл".

За никого на Острова не е тайна, че парламентаристът Норман Бейкър изчисли колко струват на бюджета от 2018 г. насам харчовете за принц Хари и Меган Маркъл - 44 милиона паунда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай