Джон Траволта се завръща

Холивудският ас играе в сериал на стрийминг платформата „Quibi“

Джон Траволта се завръща | StandartNews.com

Джон Траволта се завръща на малкия екран за първи път от 2016-а, когато изигра Робърт Шапиро в „Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история“. Актьорът се присъедини към следващия проект на Кевин Харт. Комикът в момента разработва нов сериал за стрийминг платформата „Quibi“.

„Die Hart“ ще разкаже за кинаджия (Траволта), който се опитва да научи Харт – играе самия себе си - как да се усъвършенства  в седмото изкуство. Траволта ще трябва да подготви екшън звездата за ролята на живота му. За целта менторът прибира под крилото си новия ученик в най-престижното киноучилище. Новобранецът ще стигне ръба на силите си, но ще пребори трудностите в занаята, ако иска да сбъдне мечтата си. Амплоато на гуру никак не е чуждо на Траволта. Самият той винаги е казвал, че е готов да помага на дъщеря си Ела, която от малка е изкушена да наследи професията на родителите си. Както се знае, преди години Траволка среща жена си Кели Престън именно на снимачната площадка.

Режисьор на „Die Hart“ е Ерик Апел, като Кевин ще действа и като изпълнителен продуцент чрез фирмата си „Laugh Out Loud“. Твърди се, че снимките вече са започнали.

Новата стрийминг платформа „Quibi“ ще започне да излъчва на 6 април. Дуейн Джонсън, Стивън Спилбърг и Рийз Уидърспун също работят по собствени проекти за медия.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай