Дженифър Анистън и Брад Пит се събраха

Актрисата покани бившия на коледното си парти

Дженифър Анистън и Брад Пит се събраха | StandartNews.com

Дженифър Анистън и Брад Пит отново се събраха. Актрисата покани бившия съпруг на коледното си парти, съобщиха от „People“. „Брад беше сред първите пристигнали и си тръгна предпоследен. Двамата се чуват от време на време и поддържат приятелски отношения. Самият купон мина спокойно – сбирка на близки приятели, нищо специално“, сподели анонимен източник. Сред звездните гости на Анистън са били още Гуинет Полтроу, Кейт Хъдсън, Джими Кимел, Том Ханкс, Рийз Уидърспун и други.

Напоследък Дженифър и Брад започнаха отново да общуват. Откакто тя го покани миналата година на 50-я си рожден ден, двамата поддържали връзка. „Между тях не е неловко. Общуват периодично и когато се засекат някъде, не пропускат да се прегърнат. Миналото си е минало. За някогашните съпрузи това е нещо съвсем нормално, за разлика от феновете им, които откачат покрай всяка тяхна среща“, споделя източникът.

Звездите тепърва ще прекарват време заедно. В момента и двамата се радват на вълна от номинации за хитовете си „Имало едно време в Холивуд“ и „The Morning Show“. Следва Анистън и Пит да се срещнат на Глобусите, а след това и на церемонията по раздаването на наградите на Гилдията на филмовите актьори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай