Драма: Шеф Ангелов чупи чинии в Hell’s Kitchen

Червеният отбор боксуваше на едно място, в резултат на което Валентина беше отпратена вън от кухнята

Драма: Шеф Ангелов чупи чинии в Hell’s Kitchen | StandartNews.com

Тази събота шеф Ангелов определи четиримата участници, които ще се изправят един срещу друг в люта елиминационна битка в Hell’s Kitchen България. Зрителите на Нова станаха свидетели на три поредни номинации – директно в началото на кулинарното риалити, непосредствено след предизвикателството за деня и стандартно след вечерната резервация. Тази седмица Мартин от Сините, Мариела, Юра и за повторен път Виктория от Червените ще се стремят да извоюват обратно куртките си. 

На първите номинации в епизода Сините показаха, че без разумната и премерена критика от страна на шеф Ангелов, те сами не могат да преценят правилно кого да номинират. Мартин първоначално не беше сред посочените за виновни в Синия отбор, за разлика от нарочения за изгонване от съотборниците си Димитър и неувереният Иван, но шефът беше безкомпромисен в решението си да връчи оранжевата престилка на скатаващия се от поемане на отговорност Мартин.

За мастър-класа по заготовки шеф Ангелов беше поканил кулинарния самурай шеф Любен Койчев, който подготви двата отбора за предстоящото предизвикателство. Второто предимство, спечелено в сръбското приключение миналия път, изненада по приятен начин Сините, като ги спаси от участие в номинационната игра. Силното представяне на Валентина в първия етап на дневното предизвикателство я освободи от преминаването на следващия етап и ѝ осигури привилегията да определи в каква степен да затрудни съотборниците си при приготвянето на техните ястия. Директно след втория етап шефът даде урок на семейство Делчеви да не нарушават повече правилата в „Кухнята на Ада“ с нечестна подкрепа помежду си, но номинира двете приятелки - Мариела и Виктория.

Вечерта за Синия отбор започна със счупването на чинията им с амюз буш от шеф Ангелов, докато апетитното малко изкушение, предложено единодушно от Червените, спечели овациите на шефа. Последвалият внезапен обрат в „Кухнята на Ада“ се дължеше на поредицата от грешки на Валентина, които не оправдаха нейната начална амбиция. Червеният отбор боксуваше на едно място, в резултат на което Валентина беше отпратена вън от кухнята. Не след дълго останалите от Червените „изгоряха“ като храната в кухнята си. До края на вечерята Сините успяха да покажат концентрация и професионално отношение, което предизвика уважението на шеф Ангелов.

В общежитието Валентина изля гнева от несполуките си на вечерята върху своите съотборници от Червената кухня, като с хапливите си нападки провокира целия отбор да се обърне срещу нея. Последните номинирани за седмицата бяха отново от Червения отбор – Валентина и Юра, като шеф Ангелов предпочете Юра да защити дългогодишния си опит в битката за оставане в Hell’s Kitchen България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай