Драма с Бен Афлек и Джей Ло, близък човек ги изпя пред медиите

Проблемите на двойката стават видими сега след вирусната им поява на наградите "Грами"

Драма с Бен Афлек и Джей Ло, близък човек ги изпя пред медиите | StandartNews.com

Труден е станал животът на Бен Афлек, откакто е обвързан със съпругата си Дженифър Лопес, заради нейното "контролиращо" поведение, разкри вътрешен източник, цитиран от БГНЕС.

Звездата от "Добрият Уил Хънтинг" се нуждае от "повече пространство", тъй като различията между него и Джей Ло са започнали да му се отразяват зле.

Вътрешен източник разказа пред „Us Weekly“, че проблемите на двойката стават видими сега след вирусната им поява на наградите "Грами" през 2023 г., когато Лопес видимо се нахвърли върху Афлек заради отегченото му изражение.

"Опитват се да го омаловажат, но напрежението е ясно видимо за всички", казва източникът за появата. "Всички са единодушни, че тя е строга към Бен и контролираща по начин, който той трудно понася."

Вътрешният източник твърди, че Афлек и Лопес си противоречат, защото той "обича да е сдържан и не е толкова привърженик на показните и бляскавите неща, колкото тя".

"Дълго време Бен командваше нещата, преди тя бавно да поеме контрола. Той иска повече пространство, за да бъде себе си и няма да търпи да бъде под чехъл", споделя вътрешен човек. "Но Джей Ло си е Джей Ло, така че изглежда, че между тях се води истинска борба за власт", добави източникът.

Списание „Heat“ твърди, че "контролиращата жилка" на Лопес "наистина започва да дотяга на актьора.

Говорейки за драмата по време на награждаването, вътрешният източник заяви: "Той наистина се смути, заснет на видео, когато съпругата му изнесе лекция. Това беше унизително. Той отчаяно иска да бъде малко по-независим, но също така знае, че това е неговото легло и той лежи в него. Разводът не е абсолютно никакъв вариант."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай