Драма. Развежда ли се Лудия репортер?

Петканов изпаднал в депресия и търси начин да се справи с нея

Драма. Развежда ли се Лудия репортер? | StandartNews.com

Слуховете за раздялата на Александра и Даниел Петканови изобщо не са преувеличени. След като дълго време правиха цирк с отношенията си, сега една от най-досадните светски двойки наистина е сложила край на любовта си.

Даниел и Александра не са заедно и това е безвъзвратно. Тепърва започва и процедурата по развода им, пише „Уикенд“. Парите ги събраха, парите ги и разделиха. Последната година беше трудна за инфлуенсърите, получават далеч по-малко ангажименти и хонорари. Това доведе и до раздялата им. Александра винаги е била материално момиче, колкото и да се прави на ромнатичка”, обобщават в светските среди.

Упорито се говори, че г-жа Петканова от известно време има друга връзка. Тя се срещала със заможен господин с проспериращ бизнес. Отношенията им в началото не били сериозни, но вече връзката им навлизала в нов етап=

Лудия репортер многократно каза, че започва нов етап от живота си, че иска да осмисли съществуването си, че търси щастието и прочее баналности. По всичко личи, че е изпаднал в депресия и търси начин да се справи с нея. Явно е, че манекенката и бащата на сина ѝ не са могли да се разберат и да постигнат консенсус по спорните въпроси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай