Драма! Малтретират скъп човек на Лили Иванова

Защо естрадната прима е бясна

Драма! Малтретират скъп човек на Лили Иванова | StandartNews.com

Крадци са разбили преди няколко дни къщата на бившата икономка на Лили Иванова - Мария. 70-годишната жена, която е запазила изключително топли отношения с естрадната легенда, обитава имот, наследство от покойния й съпруг, в софийското село Яна.

Ексдомашната помощница на примата веднага се оплакала на кварталния, но злосторниците още не са заловени. Мария предполага, че са банда местни тийнейджъри, които тормозят и други възрастни хора от селото, пише "България Днес.

"Нищо не мога да направя, страх ме е, хвърлят камъни, счупили са прозорците... Една съседка ги е видяла. Сега търся ключар, който да ми оправи бравите на вратите, защото са ги повредили. Така могат спокойно да влязат и да отнесат всичко", сподели опасенията си Мария.

Лили Иванова била бясна от случилото се и не останала безучастна пред произшествието -  веднага предложила помощ на своята бивша икономка, с която се среща често и я кани на гости дори на най-големите семейни празници.

Преди месец отровиха и Джеки, кучето, което пазеше двора и къщата на Мария. Тя се поболя от мъка, като певицата тогава също й протегна ръка за помощ и я утешаваше в скръбта й.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай