Драма. Има ли човек до жената на Боян Петров?

Радослава Ненова не иска да разкрива личния си живот

Драма. Има ли човек до жената на Боян Петров? | StandartNews.com

"Колкото по-малко се рови, толкова по-лесно се живее. Пас съм по въпроса, който ми задавате за личния ми живот. Не искам да говоря на тази тема.” 

С тези думи красивата съпруга на покойния алпинист Боян Петров Радослава Ненова, нито потвърди, нито отрече, че е заедно със световния рекордьор по парапланеризъм Весо Овчаров. За Ради, както я наричат приятелите, винаги на първо място в живота, след кончината на Боян Петров, е синът им Явор.

След това са благотворителните каузи, на които се е посветила и работата й в болница. Четири години след загубата на любимия й мъж, красивата русенка продължава да живее без брак. Смелото й женско сърце, което не познава страх, я свързва с приятеля й Весо Овчаров. 39-годишният парапланерист се превърна в третия човек в света, преминал границата от 500 километра с един полет. В последния възможен ден „българският Супермен“ преминава 530 километра в рамките на 10 часа, летейки през три щата. Весо Овчаров е син на акад. Владимир Овчаров, известен професор по анатомия, хистология и цитология.

„Синът му Васо е луда глава“, не познава страха и не признава гравитацията. Именно това ги свързва с Ради Ненова. Тя също като него е пътешественик и любител на природата, а мрежата често издава двамата, че са на едно и също място чрез общи техни „тагвания“. Близките им отдавна забелязват, че са заедно, но двамата така и не потвърждават официално.

Весо Овчаров е българинът, който постави световен рекорд по акропарапланеризъм, (изпълнение на точно определени маневри) превъртайки се през своето крило цели 613 пъти.

„Боян би искал да го запомним с постижения му като спортист, алпинист, супермен. Аз, разбира се, съм виждала в него нещо друго. Хората имат нужда някой да им показва, че животът не е лош въпреки всичко. Той може да живее в сърцето ми и аз да продължавам напред. Едното не пречи на другото“, казва Радослава в едно от интервютата си по телевизията, пише „България Днес“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай