Неделя,

Драма. Има ли човек до жената на Боян Петров?

От: Редактор -
292
Драма. Има ли човек до жената на Боян Петров?
A
A
A

"Колкото по-малко се рови, толкова по-лесно се живее. Пас съм по въпроса, който ми задавате за личния ми живот. Не искам да говоря на тази тема.” 

С тези думи красивата съпруга на покойния алпинист Боян Петров Радослава Ненова, нито потвърди, нито отрече, че е заедно със световния рекордьор по парапланеризъм Весо Овчаров. За Ради, както я наричат приятелите, винаги на първо място в живота, след кончината на Боян Петров, е синът им Явор.

След това са благотворителните каузи, на които се е посветила и работата й в болница. Четири години след загубата на любимия й мъж, красивата русенка продължава да живее без брак. Смелото й женско сърце, което не познава страх, я свързва с приятеля й Весо Овчаров. 39-годишният парапланерист се превърна в третия човек в света, преминал границата от 500 километра с един полет. В последния възможен ден „българският Супермен“ преминава 530 километра в рамките на 10 часа, летейки през три щата. Весо Овчаров е син на акад. Владимир Овчаров, известен професор по анатомия, хистология и цитология.

„Синът му Васо е луда глава“, не познава страха и не признава гравитацията. Именно това ги свързва с Ради Ненова. Тя също като него е пътешественик и любител на природата, а мрежата често издава двамата, че са на едно и също място чрез общи техни „тагвания“. Близките им отдавна забелязват, че са заедно, но двамата така и не потвърждават официално.

Весо Овчаров е българинът, който постави световен рекорд по акропарапланеризъм, (изпълнение на точно определени маневри) превъртайки се през своето крило цели 613 пъти.

„Боян би искал да го запомним с постижения му като спортист, алпинист, супермен. Аз, разбира се, съм виждала в него нещо друго. Хората имат нужда някой да им показва, че животът не е лош въпреки всичко. Той може да живее в сърцето ми и аз да продължавам напред. Едното не пречи на другото“, казва Радослава в едно от интервютата си по телевизията, пише „България Днес“.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички