Домът на Gucci вече е достъпен за абонатите на Xplore TV

През май А1 Видеотека предлага на зрителите вълнуващи часове пред екрана с хитови заглавия

Домът на Gucci вече е достъпен за абонатите на Xplore TV | StandartNews.com

 

  • През май А1 Видеотека предлага на зрителите вълнуващи часове пред екрана с хитови заглавия
  • Селекцията включва топ филми като „Спайдърмен: Няма път към дома“, „Ела, изпей 2“ и „Домът на Gucci“

За феновете на Спайдърмен А1 Видеотека в Xplore TV предлага най-новия филм от поредицата - „Спайдърмен: Няма път към дома“, а любителите на анимациите ще могат да гледат „Ела, изпей 2“. Лентата „Домът на Gucci“, бързо превърнала се в културен феномен, също е достъпна за потребителите на интерактивната платформа.

През май любителите на вселената на Марвел сред абонатите на Xplore TV могат да се насладят на „Спайдърмен: Няма път към дома“ в А1 Видеотека. Третата лента от поредицата за легендарния супергерой впечатлява със световноизвестни звезди в актьорския състав, сред които са Том Холанд, Зендая, Бенедикт Къмбърбач, Джейми Фокс, Уилям Дефо и други. Продължението на историята от предишния филм започва с това, че вече целият свят научава, че Питър Паркър е Спайдърмен. За да запази самоличността си в тайна, Питър се обръща за помощ към известния Доктор Стрейндж (в ролята е Бенедикт Къмбърбач). Заклинанието, което той прави, се обърква и отваря дупка между световете, освобождавайки най-опасните злодеи. Това изпитание ще промени не само съдбата на Питър, но и съдбата на Мултивселената.

През май Xplore TV предлага в селекцията си от филми в А1 Видеотека отлична възможност за забавление за малки и големи с анимацията „Ела, изпей 2“. Филмът, любим на зрители от всички възрасти, разказва завладяващата история на Бъстър известно време след събитията, описани в първия филм. Абонатите на Xplore TV ще могат да видят как Бъстър, насърчен от Нана, събира отново почти всички певци от бандата и ги отвежда в големия град. Те се промъкват за прослушване с развлекателния магнат Джими Кристъл. Кристъл не се интересува от оригиналното им шоу, затова те представят мюзикъл с космическа тематика, който включва песни от Клей Калоуей, легендарна рок звезда, когото никой не е виждал от цели 15 години. Заинтригуван, Кристъл им дава зелена светлина, но поставя краен срок от само три седмици за подготовка на шоуто. Приятелите се включват в приключение, изпълнено с много смях и някои от най-любимите песни на няколко поколения. За радост на по-малките зрители и техните близки, филмът се предлага с първокачествено озвучаване на български език.

Филмът „Домът на Gucci“, който с излизането си се превърна в хит и събра пред големия екран милиони зрители, вече е достъпен за абонатите на Xplore TV. Режисьор на лентата е легендарният Ридли Скот, а актьорският състав включва не по-малко известни имена като Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино, Джереми Айрънс, Салма Хайек, Джаред Лето и други. Филмът е базиран на реални събития и разказва за историята на Патриция Реджани - млада италианка, която се жени за наследника на една от най-големите модни къщи в света Gucci. Нестихващата амбиция на Патриция вкарва семейството в спирала от интриги, манипулации, предателства и отмъщения, които водят до едно от най-прочутите убийства на 90-те години в Италия. Лентата представя истинската история на семейство Гучи по изключително интересен начин, който държи вниманието на зрителите до последната секунда.

В А1 Видеотека абонатите на интерактивната ТВ платформа Xplore TV могат да избират измежду над 20 000 заглавия на филми и сериали от различни жанрове. Хитовите филми и сериали от едни от най-известните студиа могат да се наемат срещу достъпна такса и зрителите могат да ги гледат неограничен брой пъти в рамките на 48 часа. Xplore TV съдържа функции, изградени благодарение на изкуствен интелект, които позволяват на платформата да „учи“ и „помни“ предпочитанията на своите абонати, предлагайки им съдържание, съвпадащо с техните зрителски интереси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай