Днес звездите обичат смелите. Една зодия очаква пари, друга губи

Астрологическа прогноза за 22.02

Днес звездите обичат смелите. Една зодия очаква пари, друга губи | StandartNews.com

ОВЕН

Не бързайте да поемате задачи, които изискват по-голяма точност и максимална концентрация. Сутринта не е подходяща за взимане на важни решения. Втората половина на деня ще бъде много по-добра. Обстоятелствата ще се развиват добре и ще направите това, което сте планирали.

ТЕЛЕЦ

Сутринта може да изглежда, че всичко е по силите ви днес, но това няма да е съвсем вярно. Заложете на познати и рутинни дейности. Опитайте се да оцените идеите и действията си критично, потърсете слабости в плановете. Възможно е в това да ви помогнат хора, които ви познават добре. 

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви изпълнен със събития ден. Дискусиите могат да бъдат бурни и привидно неконструктивни, но все пак ще бъдат полезни. Възможно е опонентите ви случайно да споделят информация, която да ви помогне да вземете правилното решение. Днес ще трябва да се намесвате и в чужди дела.  

РАК

Очакват ви интересни срещи и приятни запознанства. Ще ви е лесно да направите благоприятно впечатление. Мнозина веднага ще искат да се сприятелят с вас, като  не е изключено и началото на романтична история. Чарът ви е полезен и при решаване на работни въпроси.

ЛЪВ

Предстои ви интересен ден, през който ще се отворят нови възможности. Ще се опитате да не пропуснете нито една. Чувствате се сигурни да се заемете с нови задачи, дори и да изглеждат. Ще дойдат добри идеи. Сред тях ще има такива, които могат да бъдат приложени незабавно.

ДЕВА

Няма да има време за скука, защото ще трябва да се занимавате с няколко неща наведнъж и да решавате един важен проблем след друг. Всичко това по-скоро ще ви доставя положителни емоции, отколкото да ядове. Познати ще са готови да ви помогнат и това допълнително ще ви зарадва.

ВЕЗНИ

Ще бъде трудно да се съсредоточите върху работата, но все пак се опитайте. Факт е, че днес ще имате шанс да постигнете забележим успех и да се справите с това, което ви е затруднявало преди. Но за това ще е необходимо да положите известни усилия. Очаквайте пари.

СКОРПИОН

Всички сериозни въпроси днес трябва да обсъжадате сутринта. Това е времето, когато ще ви бъде по-лесно да разберете и заинтересувате другите, както и да преговаряте успешно. Възможни са приятни срещи и запознанства, които ще се окажат полезни. Парите, които очаквахте, няма да дойдат, така че внимавайте. 

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден за нови и дейности, изискващи изобретателност и въображение. Най-вероятно няма да можете да действате с доказани методи и ще трябва да измисляте нещо ново. Тук ще покажете на какво сте способни. Вашият нетривиален подход ще впечатли мнозина. 

КОЗИРОГ

Ден на страхотни идеи. На други те може да изглеждат твърде смели и рискови, но вие ще ги приемете с ентусиазъм. Сигурни сте, че ще се справите с всичко. Интуицията ви днес ще бъде необичайно остра и ще ви подкаже как е най-добре да действате. Дори и да има проблеми, бързо ще ги преодолеете. 

ВОДОЛЕЙ

Ще постигнете забележим успех, ако не се страхувате от трудностите. Бъдете смели в действията си. Не се отказвайте, правете нови опити и определено ще получите това, към което се стремите. Вашето постоянство със сигурност ще се увенчае с успех, а мнозина ще ще искат да ви видят като свой съюзник. 

РИБИ

Работата ви днес ще е в повече, така че не се размотавайте. Бързо ще се справите със сложни случаи, защото ще намерите най-лесния начин да получите желания резултат. Повече от веднъж ще ви е необходим опитът, натрупан по-рано. Благодарение на него няма да правите грешки и ще пазите другите от тях. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай