Диляна кръщава сина на Блатечки

Диляна кръщава сина на Блатечки | StandartNews.com

Красавицата обикаляла манастири и черкви, за да намери подходящото място за ритуала

След като се сдоби с най-важния мъж в живота си - първородния си син Борил, Диляна Попова е решила да го въведе в православната вяра.

Бебокът се появи на бял свят преди два месеца и вече е достатъчно голям, за да понесе ритуала по кръщаването. Красивата половинка на Асен Блатечки е била забелязана тези дни да вози количката с Борил в посока Драгалевския манастир. Тя предприела обиколка из Божиите храмове около София, за да намери подходящото място, пък и да не прави много впечатление, защото иска да избегне фотообективите.

Понеже таткото на Борил е зает с нов филм и почти винаги е на работа, Диляна ги оглежда сама или с приятелки. В компания от бойни другарки тя изгледа и "Съдилището", в който Блатечки прави отлична роля. Попова е в отлична форма, но не бърза да се върне нито към модните подиуми, нито към киното. Наскоро е отказала и тлъст хонорар за реклама. Диляна винаги е споделяла, че смята да преживее пълноценно майчинството си, а след това да мисли отново за кариера.

Мика Стоичкова има нова любов

в Маями, където живее от няколко месеца. Пред сп. LOVE style тя сподели, че й е омръзнало да коментират отношенията й с Иво Аръков и Наско Месечков. "До себе си имам прекрасен човек, истински, любящ, романтичен и с него адреналинът ми винаги е на макс", твърди дъщерята на Христо Стоичков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай