Даяна или Камила? Има ли драма за принц Уилям

Отношенията с мащехата му са много добри

Даяна или Камила? Има ли драма за принц Уилям | StandartNews.com

За британския кралски двор настоящата година ще мине под знака на тържествата, с които се чества платинения юбилей на кралица Елизабет Втора начело на монархията. Но в последните дни този неин рекорд за английския кралски двор остана на заден план заради новината, че Камила Паркър ще бъде кралица консорт.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха официалното писмо с желанието на кралицата в профилите си в социалните мрежи като по този начин негласно подкрепиха волята й. Според източници от двореца, херцогът на Кеймбридж подкрепя решението на своята баба. Той не е бил част от преговорите за него, но изразява своето уважение.

За никого не е тайна, че през годините отношенията между принц Уилям и Камила претърпяха сериозна промяна. Първоначално по-големият син на принцеса Даяна не е приемал Паркър за своя мащеха и жена до баща си, но с времето тя се е доказала като любяща, подкрепяща и отдадена на своята роля, печелейки неговото уважение.

В момента отношенията между Уилям и Камила са по-добри от всякога. А и вторият поред за наследяване на престола никога не би си позволил да се противопостави на волята на своята баба кралицата. Въпреки това, той ще продължава да пази жива паметта на покойната си майка, предава Daily Mail.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай