Дарина боледувала за слава

Дарина боледувала за слава | StandartNews.com

Тя има всичко, но изпитва носталгия, казва свекърът й Павел Найденов

Павел Найденов, бащата на Илия Павлов, в началото не одобрявал връзката на сина си с Дарина. "Бях много срещу нея, даже втора сватба с Тони Чергеланова направихме, но Илия каза: "Обичам я, татко", и това беше", каза свекърът на Павлова пред Сашо Диков по Нова.

Така през 1988 г. раздялата между Илия и първата му жена, дъщерята на ген. Петър Чергеланов, била окончателна. Бъдещият милиардер срещнал начинаещата актриса Дарина Калчева и заради нея поискал развод от Антоанета, с която вече имали 9-месечната Венцислава.

Найденов смята, че носталгията е причина за изявата на Дарина като жури в шоуто "България търси талант" по Би Ти Ви. "Слави я е поканил, тя боледува за слава. Носталгия има, да дойде да я видят, тя да види някого. Иначе Дарина няма с какво да бъде изкушена. Тя си има всичко", отсече бай Павел. Той разказа, че Дарина управлява 84% от "Балкантурист", останалите проценти били на Бояна Попова. Бившата актриса се справяла много добре и предприятието даже имало печалба, твърди свекърът на Павлова.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай