Дами страдат за стриптийзьора от "Фермата"

Дами страдат за стриптийзьора от "Фермата" | StandartNews.com

Жените в риалитито се разделиха на лагери

Дамската половина от публиката на "Фермата" по bTV помръкна. Фитнес инструкторът Асен Митев, наричан от приятелите си Алехандро, за втори път напусна шоуто след загубен дуел. 23-годишният красавец, който не крие, че е и стриптийзьор, стартира доста нафукано в риалитито. "Влизам във "Фермата", за да дам пример как човек може да държи на думата си и да стане победител. Eдинственото, което не знам, е как ще се справя с косата си", заяви самонадеяно той тогава. Сега обаче излезе отрезвен: "За пореден път се убедих, че човек не трябва да се приема за сигурен фаворит. Направих грешката да се изживявам по този начин и това ми изигра лоша шега. Загубата ми подейства като студен душ", коментира фитнес маниакът при Антон Хекимян. И уточни, че е влязъл в играта, защото е искал да ходи на дуели, а "не да правя интриги, нито да говоря зад гърба на някого и да се карам с хората, както и стана".

Асен споделя, че в реалния живот е по-мързелив, но все пак във "Фермата" е правил каквото трябва. Все пак едно от най-важните неща, дори и в шоуто, си остава външният вид - просто изкарва прехраната си с него. Зрителите дори го бяха кръстили "жълтите гащи", защото рядко го виждаха да носи нещо повече от боксерки - 43-сантиметровата обиколка на бицепсите му омайваше дамите. "Външността е по-важна дори от това да се научиш да забиваш пирони или да поправяш пералня. Но се възхищавам на моя съперник Веселин, който ме победи на дуела. Изкарвам пари с тялото си. Родителите ми го знаят и разбират. Предлагали са ми пари след секс и съм ги приемал - защото съм се чувствал добре", признава Асен. Всъщност около него се завъртя, понапомпана от Иван и Андрей, интригата, че експолицаят Митко му е хвърлил око. Но всички са наясно, че кадрите бяха извадени от контекста и пораждаха двусмислици. Всъщност двамата се познават преди шоуто, защото Асен работи в спортната зала с болното момченце на Митко, заради което таткото е влязъл в това състезания.

Асен обаче е имал много тежък момент в живота си. Преди 6 години е бил пристрастен към марихуаната. Получава деперсонализация и дереализация на организма. Баща му и спортът помагат да се справи с проблемите. Днес Асен подкрепя хора, изпаднали в същото положение.

Жените във "Фермата" обаче стават все по-нервни. Те се обособиха в два лагера и вече трудно се понасят. Най-силната сред тях, Мария, влезе в конфликт. А най-религиозният фермeр, Мустафа, се оказа прекършен от разочарование.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай