Черното слънце дойде, край на тежкия период

Отмина кошмарния Коридор на Затъмнението

Черното слънце дойде, край на тежкия период | StandartNews.com

Слънчевото затъмнение идва в събота, за да сложи край на най-тежкия период за 2021 година.

Едва ли има човек, който в последните 2 седмици да не е усетил тежката енергия, покрила планетата ни с лунното затъмнение от 19 ноември. Едни преживяха кавги, други предателства, трети болести, четвърти банкрути.

Така е в Коридорите на затъмнението, от които човек би трябвало да излиза с извлечени поуки за търпение, смирение и повече хъс в постигането на важните цели.Страховете, че стореното от нас лошо в този период, ще ни се връща цели 18 години, засега остава на заден план.

Време да се зарадваме на Черното слънце, защото Кървавата Луна окончателно си отиде,а с нея и мъките.

Разбира се, не прекалявайте с възторга, все пак са пости. И не забравяйте, че периодът на Черното слънце отново е мистичен и резки движения в живота не водят до успех. Но пък

сега е време за нови планове и вдъхновяващи идеи Тъмният диск е издигнат в култ от индианците.Те го свързват с върховния бог на ацтеките Кетцалкоатъл, който нощем пренася в подземния свят слънчевия диск.В Мексико има легенди за съществуването на две слънца – младо дневно и старо тъмно светило. Тълкуват значението му като женското начало, като утроба.Култът към Черното слънце е съхранен при древните езически вярвания и доразвит от Ордена на тамплиерите, наследили тайните на древните египтяни и кабалисти. Те се прекланяли пред фигурата на Бафомет, в чието лице, според някои тълкуватели, почитали черното слънце – това била женска статуя с мъжка или животинска глава или двулика статуя с мъжко и женско лице.

В Третия райх понятието Черно слънце придобива пангермански оттенък – смятало се, че светлината му придава на расата особени достоинства и е видимо само за отделни, посветени личности след продължителна медитация и масаж на щитовидната жлеза.Днес символът се използва като емблема на десни групировки, присъства в музикални стилове, в ритуалите на сатанистки секти.  Присъства върху корицата на романа “Черното слънце” на Джеймс Туининг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай