Чарлз и Хари заровиха томахавката?

Двамата отново започнали да си говорят

Чарлз и Хари заровиха томахавката? | StandartNews.com

Принц Чарлз отново говори със сина си Хари. Това твърдят източници на Page Six, според които близо осем месеца след тяхната последна среща отношенията между двамата започват да се подобряват.

За последно баща и син бяха заедно на погребението на принц Филип. А преди броени дни синът на Елизабет Втора се върна от Барбадос, точно в момента, в който медиите гръмнаха, че именно той е човекът от кралския двор, който питал за това какъв ще бъде цветът на кожата на внука му Арчи.

"Чарлз беше много наранен, когато Хари и Меган просто се нахвърлиха върху семейството, отказаха се от ролите си и се преместиха в чужбина", казва близкият до двойката, говорейки за "Мегзит".

Според него, след като двойката заживя в САЩ, е имало известно време, в което Хари не е говорил въобще с Чарлз. "Но сега каналите за комуникация са отворени", посочва той.

Мъжът изтъква, че макар Чарлз вече да говори със сина си, двамата не се чуват толкова често и за момента отношенията им все още са твърде хладни, пише "Тялото.бг".

Чарлз несъзнателно е предизвикал отчуждението на сина си, след като попитал съпругата си Камила за това какъв ще бъде цветът на кожата на наследниците на Хари и Меган. Това потвърждава и журналистът Кристофър Андерсън, автор на книгата "Братя и съпруги".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай