Чарлз и Камила на нож заради принц Хари

Чарлз Трети е раздразнен от неуважителното отношение на Камила

Чарлз и Камила на нож заради принц Хари | StandartNews.com

Чарлз Трети се скарал с кралица Камила заради поканата на принц Хари на церемонията по коронясването, съобщи Radar Online, позовавайки се на собствен източник.

Твърди се, че съпругата на монарха "побесняла" заради присъствието на най-малкия му син на церемонията. „Камила е съгласна с принц Уилям, че тази стъпка е била проява на безгръбначност и Чарлз е трябвало да изгони Хари и Меган от кралството, давайки да се разбере, че предателството им няма да бъде толерирано“, каза източник, близък до двора.

Той също така твърди, че Чарлз Трети на свой ред е раздразнен от неуважителното отношение на Камила, която непрекъснато критикува решенията му. Според него двойката не може дори да вечеря без постоянни спорове и без да излее раздразнението си върху персонала на Бъкингамския дворец.

В противоречивата мемоарна книга „Резервен“ („Spare”), издадена на 10 януари, принц Хари обвини Камила, че е предоставила на таблоидите информация за него и съпругата му Меган Маркъл. Освен това в интервю за американската телевизия CBS ден преди пускането на мемоарите си той нарече мащехата си „опасен злодей“.

Чарлз III беше официално коронясан в Уестминстърското абатство в Лондон на 6 май. Принц Хари отлетя за церемонията, но веднага след нея се върна в САЩ, без да участва в други церемониални събития.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай