Бягство от рутината (астропрогноза 16 до 22 юли)

Бягство от рутината (астропрогноза 16 до 22 юли) | StandartNews.com

Мнозина ще отметнат планини от работа и задачи. А и всичко ще бъде изпълнено качествено, в срок

Отново попадаме в плен на амбициите, които водят след себе си страсти, ревност, затруднена комуникация. Добрата новина е, че този опасен период е кратък. Интензивността на емоциите, които се отделят при срещата на транзитиращите Слънце/ Уран, може да бъде сравнена с лятна буря. Въпросът е как ще я приемете: като освежаващ душ в летните горещини или ще страдате, че е развалила прическата и е провалила градинското ви увеселение? Това са си бели кахъри, при положение, че знаем колко по-сериозен обрат могат да имат нещата, когато Уран се перчи пред Слънцето.

И така. Най-вече да внимават мъжете! Подложени са на високо нервно напрежение. Предупреждението цели да им подскаже, че не е нужно толкова да се горещят, при положение, че до ден-два ще има нов развой на нещата. А и ще си спестят здравословните проблеми, до които може да ги докара подобно неразумно поведение.
Позволявам си да допълня, че 16 и 17 юли са и неподходящи за обществени мероприятия.
След като стартирахме с аспект Слънце/Марс и Слънце/Уран, през втората половина на 17 юли ще наблюдаваме благотворен контакт между планетите Меркурий/Венера.
Надявам се техният положителен заряд да рефлектира подобаващо върху разговорите и преговорите, които ще водим, както и да изтласка напрежението от отношенията между близки хора, приятели, колеги, съседи... .
На 19 и на 20 юли може да се доверяваме на усещанията си.
На 20, 21 и на 22 юли общата атмосфера се успокоява и ни предоставя възможност да се дистанцираме от събитията и да се насладим на вибрациите на още една хармонична планетна връзка: тази на Меркурий/Венера в комбинация със Сатурн.
Тя превръща заниманията по задължение в удоволствие. Мнозина ще отметнат планини от работа и задачи. А и всичко ще бъде изпълнено качествено, в срок.

Овен

Преоткривате себе си

В отлично настроение сте и намерението ви да е го поддържате. Някои ще тръгнат на път, други към любовта. Не казвам, че това са две посоки, а че ви водят към откривателство, към промяна. Всъщност основното ви желание е да сте информирани и да участвате в колкото може повече мероприятия. Стремите се да общувате. Така смятате, че се преоткривате. Напълно естествен и идващ ви отвътре подтик, при положение, че имаме комбинация Меркурий/Венера/Уран. Днес с вашите действия градите бъдещето. Разбирам, че то ви омагьосва и привлича, че сте готови да заживеете в него преди да сте приключили с ангажиментите си към настоящето. Опасявам се, че силата на енергията от аспекта Слънце/Марс може да ви поведе в нежелана посока.

Телец

Харчете внимателно

Очаквам да сте разумни, а не прибързани или широкопръсти по отношение на финансови сделки или друг род парични въпроси. Такава е препоръката на вибрациите Слънце/Меркурий/Марс. Към 17 юли под техните въздействия ще си развържете кесията. Моля, обмисляйте харчовете и следете разплащанията, за да не се чудите утре от къде да вземете пари за неотложните нужди. И не само това ще се случва през седмицата. Планетните енергии ви направят щедри в любовта. Пръскате около себе си чувства и чувствеността ви отскача високо нагоре. Присъствието на Венера в знака на Лъв обещава наслаждения. Отново се налага да предупредя, че ще проявите лековерие. Може да разочаровате някого. Уверете се, че с поведението си не застрашавате нещо, на което държите.

Близнаци

Не обещавайте нищо

Предстои ви емоционална седмица. Появяват се интересни предложения и възможности за раздвижване на всекидневието ви. Те ще ви заставят да пуснете в ход чара си и ще засилят желанието ви за диктат над обстоятелствата. Да се надяваме, че преди това ще се възползвате от вибрациите на аспекта Слънце/Меркурий/Венера /, които ви правят открити, но и многопластови в общуването. Не бързайте с обещанията, премисляйте предложенията. Резултатите от действията ви на 16 и на 17 юли ще се видят още в рамките на периода. 18 юли е интересен ден. Със събитията и обстоятелствата, които ще се развият, той ще потвърди правилността на решенията ви от предходните дни, а е възможно и да се появят предложения: за работа, за бизнес, за учение или обучение.

Рак

Промени във външния вид

Вие се артистични и сте се подготвили да изненадвате околните. Транзитиращите Слънце, Меркурий, Венера и Марс се грижат да не ви липсва нищо: от доброто настроение до кацналото на рамото ви птиче на късмета. Към всичко това ще допълня, че разполагате с енергия. Тя ви зарежда през силната връзка Слънце/Марс /Слънце и Марс в лупичката/. Какво може да произтече от всичко това ли? Устрем и желание за начинания, за промени, премествания в пространството, размествания вкъщи, желание за пазаруване. Толкова силно се стремите да излезте от рутината, че е възможно да изпробвате различни способи - в това число, ексцентрични промени на външния вид. Надявам се, че няма да разпилеете енергията си за дреболии. Моля, избягвайте семейните разправии заради битови проблеми. Ще осъзнаете истинската си сила, ако се заемете с нещо съществено на работната площадка или в бизнеса.

Лъв

Трупайте познания

Прекрасно се справяте с делничните задължения, но все още не сте готови за голямата сцена. Предлагам ви да работите усилено върху собствената си личност и да трупате информация, познания. Изключително полезни са подобни дейности при съединение на транзитиращите Слънце/Меркурий/Венера пред или около вашето рождено Слънце в знака на Лъв. Сигурно има какво да промените - в облеклото, в маниерите си, за да съответстват те на вашето излъчване. Нуждаете се от силата на обстоятелствата в работата си и всячески се опитвате да ги привлечете на ваша страна. Важните ви дни са 18 и 19 юли, за когато сте си направили силна програма. Ангажирали сте своя интелект за нейното изпълнение. Заради специалното поведение на Слънце/Меркурий ще имате възможност да помислите за кондицията си, да си дадете сметка за преживяванията и за усещанията си. Така ще подготвите тялото си за натоварванията, които се задават в края на юли.

Дева

Пътуване с приятели

В начало на периода дните ще текат скучновато. Вие разчитахте април да придвижи сериозно напред плановете ви. Не всички успяхте да реализирате, а към 18 юли разбирате, че ви трябва нова визия за нещата, защото има промяна в обстоятелствата. На някои ще се наложи да задействат нов план, други - ще заживеят на отпускарска вълна. Тъй като Уран/Марс си кореспондират през транзитиращо Слънце в Рак /Марс, Уран попадат в лупичката /, редно е да се разтоварите максимално от мисълта за предстоящото. Нека околните да проявят инициатива, а вие да направите извода дали разчитате на тяхната преценка и работа в бъдеще. Не отказвайте, моля, на предложение за пътуване с приятели или за семеен излет. Всеки един ден от периода е подходящ за цел, остава вие да нагласите тези обстоятелствата към своята програма.

Везни

Високи обороти

Живеете на високи обороти. Сякаш нямате търпение да събирате преживявания. Вие сте активни и инициативни, докато звездните аспекти изискват да сте спокойни и уравновесени в поведението си. Съчетанието Слънце/Меркурий/Венера/Марс се готови да подкрепи авантюрите ви и дори някои лекомислени постъпки в различни сфери от живота ви. А после? Когато планетите Меркурий/Венера и Марс застанат в различно съотношение една към друга, което ще се случи в края на юли, как ще се оправдавате или извинявате за постъпките си? За да не се случи обрат, проявете недоверие към онези възможности, които изглеждат привлекателно. Дали не е само реклама? За дните 19 -22 юли ви препоръчвам да си организирате отдих. Така спокойно ще се посветите на лични занимания, на хобито си. Незабелязано за околните ще акумулирате нужната ви енергия за работа и безконфликтно общуване до края на юли.

Скорпион

Посветете се на работата

Не е лесно да се ориентирате в пъстротата от информации и множеството разговори, с които ще е препълнено ежедневието. Благодарение на аспектите Слънце/Меркурий/Венера/Марс/Уран от всички страни постъпват предложения, включват ви в обсъждания, срещи, и ви затрупват с предложения. Знайте, че натовареността няма как да ви послужи за оправдание пред близки, роднини, приятели, които ви упрекват, че сте се отдалечили от тях и техните намерения. За втората половина от периода мнозина от вас ще проектират начинания и пътувания. Преди това, на 18 и на 19 юли, моля, бъдете на работното си място и се посветете изцяло на професионално-служебните дела: всичко, което се случва тогава, е важно за вас и трябва да бъде използвано за извършване на една наложителна промяна в позициите ви. С други думи, настоявайте да сте информирани.

Стрелец

Не се самообвинявайте

Вие се нуждае от увереност и искате да се уверите, че околните ви харесват, защото сте отворени към света и сте изпълнени с добронамереност. В противовес на вашата откровеност, отговорите няма да са искрени. Не търсете веднага проблем в себе си. По-скоро, заради аспектите между "бързите", близки до Земята планети: Меркурий, Венера и Марс, вие често сменяте настроението си и докато околните ви отвърнат, вие сте на друга вълна. Точно поради тези причини, предлагам да се фиксирате върху взаимоотношенията, на които стопроцентово се доверявате и да ограничите кръга на общуването през периода. Непознати и нови лица сигурно ще има, но все още е рано да им гласувате доверие, както и да ги обсипете с благородни жестове. Тъй като лесно разчитате знаците на съдбата, дните 17-19 юли са изключително подходящи за изработването на лична стратегия или за планиране.

Козирог

Повече спорт

Време е да се присетите, че много неща в делника ще вървят по-добре, ако ги контролирате. Вглеждайте се обстойно в обстоятелства към настоящия момент - важно е да помните, че вашият управител, планетата Сатурн, все така е "ретроградна". Меркурий и Венера само донякъде облагородяват напрежението от нейната намеса в живота ви. Така че, очаквайте напрегнати моменти в работата и в отношенията с хората, които срещате всекидневно. За радост, след 18/19 юли всички силни и важни планетни съчетания се оттеглят от знака ви и това ще ви позволи да планирате отпуска, отдих, да излезете във ваканция. Мисля си, че е важно да спомена колко навременни биха били сега грижите за здравето. Спокойно реорганизирайте своя дневен график, като поставите часове, посветени на спортни занимания или на релакс. Ако се налага, вземете мерки за редуциране на теглото. За начало на такава програма е подходящ 20 юли.

Водолей

Доверете се на сънищата

С каквото да се захванете през следващия седемдневен период, постарайте се да действате внимателно и предпазливо. Предпочитате да сте в сянка на другите, избягвате светлините на прожекторите. Всъщност, околните са склонни да неглижират усилията ви. Не се нервирайте. Звездните предписания настояват да избягвате стреса. Предлагам ви от 17 до 20 юли да намерите време за отдих, за да акумулирате енергия. Позволете си спокойни дни като подредите програмата си така, че да нямате задачи, за които да прилагате сериозни усилия. От 20 до 22 юли се носете по течението, ако сте на работа и обръщайте внимание предимно на сигналите, които ви изпраща интуицията. Правете разбор на сънищата си. Така ще получите "независима" информация за интересуващите ви неща и хора, и ще престанете да се колебаете в оценката си.

Риби

Добро настроение

Сега общуването ви зареждате с оптимизъм по отношение на бъдещето. Чудесното настроение събужда желание за общуване и идеи. Чувствате се във форма и готови за дела. Въпреки това предлагам да отделяте повечко време и за отдих, пътувания, развлечения. Те също стимулират фантазията ви и докато отдъхвате, ще ви хрумват полезни неща. Не мога да не спомена, че в момента е трудно да запазите самостоятелност на позицията си в професионалните дела. Слънцето, Меркурий и Марс се опитват да ви подсетят, че не е лошо да се оглеждате и да вслушвате в мнението на другите. Специален ден е за вас 20 юли. Той има потенциала да ви отличи, да ви натовари с важни функции или да ви подскаже къде бихте имали в бъдеще време най-сериозни шансове за реализация на способностите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай