Британци: Затворете вратата за Хари и Меган!

Анкета показва - хората на Острова не смятат, че двойката трябва да се върне към кралските задължения

Британци: Затворете вратата за Хари и Меган! | StandartNews.com

„Затворете всяка врата!“ Меган и Хари никога не трябва да имат право да влизат отново в кралския живот. Това показват резултатите от  анкета, направена сред британците, пише Дейли Експрес.

Меган Маркъл и принц Хари изгориха мостовете, когато се оттеглиха от кралския живот и никога не трябва да имат право да подновяват публичните си задължения, според ново проучване.

Хари настоя, че преместването му в САЩ "никога не го е отдалечавало" от кралския двор. Но ексклузивна анкета на Express.co.uk установи, че няма обществена подкрепа за кралицата да остави вратата отворена, в случай че внукът й иска да се върне към кралските задължения в бъдеще.

Зашеметяващите 81 процента (19 979 души) заявиха, че не вярват, че монархът ще даде на Хари и Меган възможност да се върнат в кралската кошара.

Само 18 процента (4321 души) заявиха, че кралицата трябва да остави вратата отворена за двойката, а един процент (333 души) казват, че не знаят.

Общо 24 633 души участваха в онлайн анкетата, която се проведе от 10:00 до 21:00 часа в събота на 27 февруари 2021 година.

Един читател каза: „Не само вратата не трябва да се оставя отворена, тя трябва да се затвори, да се свали и отворът да се зазида".

„Той със сигурност е избягал от кралския живот и Обединеното кралство - избягал е чак до Калифорния, обиждайки семейството си и хората от бившата му страна по пътя.“

Но някои читатели смятат, че все още може да има път назад за Хари и Меган, въпреки решението им да напуснат кралския живот за постоянно.

 "Трябва да държим вратата отворена за него, стига и двамата да запазят уважението си към нашата кралица и страната и да не се включват в политиката от двете страни на Океана."

Херцогът на Съсекс, който се отказа от кралските си задължения за нов живот в САЩ, разкри за Megxit пред телевизионния водещ Джеймс Кордън в The Late Late Show.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай