Бойко кумува на Севделина

Бойко кумува на Севделина | StandartNews.com

Гласът на Генерала вдига сватба след Великден

Премиерът Бойко Борисов ще кумува на една от най-доверените си дами - шефа на пресцентъра на Министерски съвет Севделина Арнаудова. Сватбата ще се състои след месец в столицата, а Борисов е поканен на тържеството лично от бъдещия съпруг на Арнаудова - Делян Димитров. Премиерът приел на секундата да бъде главен свидетел на официалното подписване между Севделина и Делян.

Запознати припомниха, че двамата са заедно отдавна и дори миналата година на 17 февруари им се роди дъщеричка. Малката Деяна се радва на обичта на мама и татко и задължително ще грейне като шаферка на сватбата, коментираха близки на младоженците. Самата Севделина признава, че с появата на бебето "всички у дома са се родили отново". "Това е вълшебство!", сподели във Фейсбук Арнаудова навръх първия рожден ден на дъщеричката си. Таткото Делян нарочно изчакал да мине малко време от семейния празник на малката и определил дата за пролетната сватба.

Тъй като Севделина и Делян са вярващи християни, тържеството ще е след Великденските пости. Арнаудова била изненадана от официалното предложение за брак. Но до дни ще вземе в свои ръце организацията на сватбата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай