Босненски футболист заби Селена Гомес

Босненски футболист заби Селена Гомес | StandartNews.com

Двамата яздят заедно камила в Дубай, после хапват

Флирт с поп принцесата Селена Гомес завъртя асът на футболния "Хофенхайм" Сеад Салихович. 30-годишният босненски национал използва паузата в Бундеслигата, за да направи обиколка на Близкия изток. Романсът между двамата започна именно по тези ширини.

Запознанството вероятно е станало по Нова година в Дубай, предполагат хроникьорите. Там двамата яздили заедно камила, после хапнали традиционни местни ястия. В социалните мрежи Салихович пусна снимка със Селена, на която двамата обикалят пустинята върху двугърбо животно. Певицата и актриса не закъсня с отговора. Тя също постна снимки от вечеря със Сеад. На нея красавицата е облечена като местна девойка и яде с ръце, както повелява традицията. Това веднага даде основание на клюкарите да предполагат, че между двамата са прехвърчали искри.

Салихович е с 8 лета по-голям от 22-годишната Селена. Роден е в Босна, но заради войната родителите му емигрират в Германия. На практика той израства в Берлин. Левичар е, минава за един от най-добрите изпълнители на фаулове в Бундеслигата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай