Борисов поздрави Кубрат Пулев

Борисов поздрави Кубрат Пулев  | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов поздрави Кубрат Пулев за победата над Дерек Чисора, след която българският боксьор отново стана европейски шампион в тежка категория.

"Поздравих Кубрат Пулев за победата, след която отново стана европейски шампион по бокс в тежка категория, а българското знаме за пореден път се развя пред погледа на зрителите. а българското знаме за пореден път се развя пред погледа на зрителите. България има нужда от упорити спортисти като него и се радвам, че в залата имаше много наши сънародници, които го подкрепяха по време на мача. Пожелах му бързо възстановяване и съм сигурен, че ще радва страната ни с още успехи", написа премиерът на страницата си във Facebook.

По-рано днес Кобрата се прибра в София, след победата си в Хамбург в събота вечер.

"Благодаря на всички България! На тези в залата и на тези, които ме гледаха по телевизията. Пожелавам си да ме подкрепят винаги и когато печеля и когато губя. Нека българите да са с мен, защото правия тези неща за България!", каза на летище София Пулев.

"Извинявам се, че не можах да обърна внимание на българите в Хамбург, че трябваше да отида на допинг контрол и това ме възпрепятства", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай