Бокс и фитнес поддържат Графа

Това ми помогна по-леко да мине зимата, споделя певецът

Бокс и фитнес поддържат Графа | StandartNews.com

"В края на годината трябва да се появи нов албум. Имам много красиви песни, ще има и няколко дуета", издаде Графа в ефира на bTV. В новата си песен "Химера" той демонстрира още по-широк гласов диапазон. Макар че е утвърден музикант, Графа продължава да ходи на уроци по пиано и занимания с вокален педагог. 

"Всички изпълнители навън си поддържат техниката и учат нови неща, защото това е мускул – както се тренира за бицепси, така и за добрата форма на гласа трябва. Аз използвах тази половин година, за да усъвършенствам уменията си".

"От 20 години записвам в собственото си студио и искам да добавям нови нюанси в гласа си. Слава богу, още откривам такива!", разказва още той за работата си по парчето. 

Освен широк гласов диапазон, в клипа към "Химера" Графа демонстрира и още по-добра физическа форма. Признава, че я поддържа с бокс и фитнес. 

"Това ми помогна по-леко да мине зимата. Хората на изкуството в един момент се потискаме от всичко, което се случва около нас. Опитваме се да сме позитивни и да имаме хъс да продължаваме да правим това, което обичаме". В края на 2020 година Графа направи обща песен с италианския диджей Фабрицио Паризи, която MTV веднага пожела да завърти в ефир. "Много български песни вече се въртят по различните им канали, но в случая говорим за вклюване в програмната схема. Аз съм гост изпълнител и съавтор на песента" 

За поредна година Графа ще е жури в музикалния формат „Гласът на България“. На хората, които още се колебаят дали да се запишат за кастингите, той каза: „Запишете се, защото това е едно приключение и нещо уникално в българския телевизионен ефир“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай