Били Айлиш: Миналата година ударих дъното

Положението беше толкова трагично, че очаквах да се срина емоционално, споделя певицата

Били Айлиш: Миналата година ударих дъното | StandartNews.com

Били Айлиш призна, че трудно се справя с балансирането на световната си популярност и психическото си здраве. Петкратната носителка на „Грами“ блесна върху корицата на новото издание на списание „Vogue“ и в интервю разкри за най-тежкия момент в кариерата си до сега.

„Миналата година ударих дъното по време на турнето ми в Европа. Положението беше толкова трагично, че очаквах да се срина емоционално и да си избръсна главата, както Бритни Спиърс направи през 2007-а. Всички си мислят: „Знаменитостите са толкова стройни и красиви, нямат причина да се оплакват.“ Но колкото по-голяма ставам, толкова повече осъзнавам, че емоционалната нестабилност е съвсем нормално нещо в този бизнес. Очаквах аз самата да се превърна в стереотип на младия изпълнител – никой не би се учудил“, разказва поп сензацията.

Били сподели още и за детството си, когато всички я смятали за странна.

„Никой не ме е тормозил, но беше очевидно, че не ме харесват – усещаш, когато не си симпатичен на околните. Интересното е, че сега на срещи с феновете те ми се радват, но аз им казвам, че ако бяхме учили заедно преди години, щяха да ме мразят“, продължава певицата.

Айлиш разкри и за борбата със самочувствието си.

„Мразех тялото си. Като по-малка щях да дам всичко, да съм в чуждо тяло. Много исках да съм модел, а бях ниска и пълничка. Забавното е, че като дете въобще не мислиш за подобни неща, но като тийнейджър само това е в главата ти – изведнъж поглеждаш надолу и се питаш как можеш да се отъвреш от всичко това.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай