Билалов без думи! Какво му казаха в Стани богат

Участничка сладкодумка с интересен разказ

Билалов без думи! Какво му казаха в Стани богат | StandartNews.com

Ексцентрична и усмихната жена, както и авантюрист по душа, продължи играта си в „Стани Богат“ днес. Преди обаче Цвете Тюлева да започне да отговаря на въпросите, тя впечатли Михаил Билалов със страхотен разказ за престоя си в Мексико.

„В Мексико ме заведе моя приятелка, за което съм й много благодарна. Тя беше художник и така доста сензитивен човек, артист, също беше почувствала нещо много различно в Мексико и каза, че трябва да отидем. Там е нещо различно, не знам какво е, дали енергията на земята, дали е тяхната история, култура, но е много различно място. Изключителни хора са“, започна Цвете.

„В Чикаго имах така ежедневни контакти с мексиканци, има доста мексиканско население, но просто на тяхната родна земя е много различно, много е спокойно, много е чисто, хората са добри. Просто един оазис, райско място, изключителна вода, а аз много харесвам вода. Не съм сигурна дали е заради това, но просто имах невероятно преживяване, бих казала дори на физическо ниво усещаш по друг начин природата, въобще беше страхотно.

След това се върнах още веднъж, но вече не беше същото. Било е важно обаче за мен да осъзная някакви неща за себе си, и човек понякога трябва да рестартира“, допълни Цвете.

Мъж се чудеше дали от приказки ще има време за въпроси, а жена определи Цвете като сладурана и изрази надежда, че ще покаже знания. Друга дама обаче бе на коренно различно мнение за Цвете: „Много се лигави, прекалено е.“

В крайна сметка Цвете си тръгна само с 500 лева, тъй като бе провалена от жокер приятел за въпроса за 3000 лева.

Въпросът беше: В кой град царува последният владетел на Второто българско царство?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай