Бен Афлек се изповяда за подновената любов с Джей Ло

Той се шегува, че може би някога ще опише тази история, а след това ще я изгори

Бен Афлек се изповяда за подновената любов с Джей Ло | StandartNews.com

Актьорът и режисьор Бен Афлек за пръв път коментира повторното събиране със старата си любов Дженифър Лопес. В интервю за "Уолстрийт джърнъл" той нарича помиряването си с актрисата и певица „красива история“, но подчертава, че не иска да разкрива подробности за техните сегашни отношения.

„Можете да си правите своите догадки, но това е един от най-трудните уроци, които съм усвоил. Разбрах, че е неразумно да споделяш с целия останал свят. Знам, че за мене е по-удобно да имам здрави граници в живота, в рамките на които откровено и дружелюбно да общувам с вас, но не искам да разговарям с медиите за моите лични отношения. Искам да проявя малко сдържаност. Но мога да кажа, че за мен това (връзката с Джей Ло - бел.ред.) е определено красиво“, заявява 49-годишният Бен Афлек.

Той се шегува, че може би някога ще опише тази история, а след това ще я изгори. Актьорът също така добавя, че му е провървяло, тъй като му е бил даден втори шанс както в кариерата, така и в личния живот.

През август Бен Афлек бе засечен от папараци, докато купува годежен пръстен. През 2002 г. той направи на Лопес предложение за женитба, но тогава сватба така и не се състоя, а 2 години по-късно двамата се разделиха. През тази година обаче Бен и Джен рестартираха любовта си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай