Бащичко! Принц Арчи червенокос като Хари

Меган и Хари пуснаха първата си коледна картичка от ЛА

Бащичко! Принц Арчи червенокос като Хари | StandartNews.com

Меган Маркъл и принц Хари пуснаха първата си коледна картичка, откакто се преместиха в Лос Анджелис. На нея се вижда колко прилича на баща си по червената коса 19-месечният Арчи.

Двойката играе с малкия си син в двора на дома си в Монтесито, който е на стойност 14,7 милиона долара, заедно с кучетата Пула и Гай. 

Картичката беше пусната в сряда чрез Mayhew, организацията за хуманно отношение към животните, на която Меган е патрон във Великобритания. Посланието гласи: „Пожелавам ви много весела Коледа и щастлива Нова година“.

Картичката е рисунка на изображение. Говорител на двойката каза: „Оригиналната снимка на семейството е направена в дома им по-рано този месец от майката на херцогинята - Дория. Малкото коледно дърво, включително домашните орнаменти и други декорации, бяха избрани от Арчи. Дървото ще бъде презасадено след празниците." 

В картичката Меган пише: „Тази година ние, като семейство, направихме дарения за няколко благотворителни организации - от местна калифорнийска организация, която помага на бездомници, до две организации в Обединеното кралство - за хуманното отношение към животните и мемориален фонд за  образованието на децата и борбата с бедността в Уганда".'

36-годишният Хари и Меган се преместиха в Монтесито, като отседнаха в дома в Бевърли Хилс с 12 спални и осем бани на Тайлър Пери.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай