Бащата на Джоли разкри причината за развода

Проблемите на Брад Пит с алкохола се оказали пагубни за брака им

Бащата на Джоли разкри причината за развода | StandartNews.com

Съдебната битка между Брад Пит и Анджелина Джоли продължава. Бившите съпрузи все още се борят за попечителство над шестте им деца, а наскоро тя дори го обвини в домашно насилие. Бащата на актрисата коментира в интервю неволите на дъщеря си и разкри истинската причина за един от най-тежките холивудски разводи. 

Оказва се, че Пит е имал сериозни проблеми с алкохола. Според 82-годишният Джон Войт именно това е била причината за раздялата на актьорите, които бяха женени пет години, но живяха заедно 12. "Брад имаше известни затруднения с пиенето и се надявам да се справи. Моля се за него", каза Джон пред OK Magazine, предаде tialoto.bg.

Търпението на Джоли се изчерпало след прословутия инцидент на частния им самолет, когато цялото семейство се връщало от Париж. Докато бил в нетрезво състояние, Пит се сбил с най-големия си син, 19-годишния Мадокс. Оттогава двамата спряха да общуват и момчето дори се яви в съда срещу баща си и даде показания по време на бракоразводното производство, където показа не толкова блестяща страна на Пит. Младежът иска да премахне фамилията на Пит от неговото име. 

Освен Мадокс, двойката има още пет деца: 17-годишният Пакс, 16-годишната Захара, 14-годишната Шайло, 12-годишните близнаци Вивиън и Нокс. "Децата се справят с всичко, както могат", коментира Войт положението на внуците си.

Наскоро тръгнаха слухове, че първородната дъщеря на Анджелина и Брад - Шайло, също се е отрекла от фамилията на звездния си баща. 14-годишната наследничка на холивудския мачо, която винаги е носила и двете имена на прочутите си родители - Шайло Нувел Джоли-Пит, е махнала името на актьора от фамилията си в неин таен социален профил, твърдят от "Mirror". Ако това се окаже истина, решението на Шайло дълбоко ще нарани Брад, тъй като се смята, че от шестте деца на бившите съпрузи, актьорът поддържал най-близки отношения с нея.

Разводът на Пит и Джоли е на път да постави рекорд. Според информация от западните медии до този момент и двамата актьори са похарчили по един милион долара. Специалистите коментират, че това може би ще се окаже най-скъпият развод на всички времена по отношение на юридически такси. Тъй като най-малките деца на бившите съпрузи са непълнолетни, битката за попечителство може да продължи още шест години, докато те не навършат 18 и вече това не може да е казус в развода.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай