Барби - Гага вече на пазара

Истерията по звездата доведе до направата на кукла

Барби - Гага вече на пазара | StandartNews.com

Лондон. Масовата истерия по Лейди Гага вече се пренесе и при куклите „Барби".

Малките момиченца вече ще могат да си играят с копия на ексцентричната певица, които имат и минимизирани версии на дрехите и аксесоарите на поп звездата.

Куклите обаче още не са налични на българския пазар. Ето част от превъплащенията на барбитата, които промениха образа на куклите, изобщо.

Актуалната певица печели пари по всевъзможен начин, но този път това не е приумица на нея, а на нейни почитатели, разработили модела.

За първи път кукла Барби е пусната през 1959 г. в щата Уисконсин, САЩ. Нейна "майка" се явява Рут Хандлер. Пълното име на Барби е Барбара Милисънт Робъртс.През 2001 година започва да се правят филми за Барби.

Куклата Барби се произвежда от американската фирма Mattel. Продава се в 150 страни по света. В Европа започва да се продава през 1961 г. Барби има свой приятел на име Кен. Има и сестра Стрейси, приятелки и т.н.. С кукли Барби играят много деца по света.

Куклата е висока 29 см. Нейните пропорции по отношение на реалните свят са 1:6.

Стефани Джоан Анджелина Джерманота (Lady Gaga) е родена на 28 март 1986 година в Ню Йорк, в американо-италианско семейство. Още от съвсем малка се увлича по музиката, театъра — свири на пиано от четиригодишна и изучава тънкостите на музикалното изкуство от началните си училищни години.Тя тогава решила да се занимава с музика и пеене.В официалната си страница пише, че още като съвсем малко момиченце записва на детския си касетофон свои изпълнения на парчета на Майкъл Джексън и Синди Лоупър, или танцува в прегръдките на баща си под звуците на The Rolling Stones, Queen или The Beatles

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Автор Цецо
Коментирай