Бандерас лудна по Никол

Бандерас лудна по Никол | StandartNews.com

Ел Мариачи се усамоти с блондинката в апартамента си в Барселона

Свалката между Антонио Бандерас и холандската консултантка по инвестиции Никол Кемпел е по-сериозна от очакваното. Оказа се, че двамата са заедно от доста време насам, още от времето на брака му с Мелани Грифит. Именно изневерите на Ел Мариачи с високата блондинка станали причина той и Грифит да сложат край на брака си, пишат зад океана. Антонио и Никол бяха засечени от папараци в Барселона на излизане от луксозен ресторант, а после се прибрали в апартамент на Бандерас в града.

"Чак не искам да казвам от кога са заедно... За нещастие на Мелани е много по-отдавна, отколкото тя подозира", издаде източник, близък до двойката.

В същото време самата Грифит няма вид на тъгуваща за раздялата след 19 години съвместен живот с един от най-красивите мъже на планетата.

"Децата ми вече почти пораснаха. Нямам толкова ангажименти, свързани с тях. Сега се чувствам много спокойна и щастлива. Имам няколко идеи, които ми предстои да осъществя", заяви наскоро Мелани. За нея се говори, че осъществила и успех на любовния фронт, утешавайки се с ласки от личния си масажист. Самият Бандерас пък очаква премиерата на заснетия в България "Живи машини" идната седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай