Балкански шампион се бори в "Игри на волята"

Шампионите първи за сезона спечелиха Резиденцията след тежко изпитание

Балкански шампион се бори в "Игри на волята" | StandartNews.com

Неочаквана изненада за зрителите поднесе третия сезон на „Игри на волята: България“ тази вечер. Още трима участници влизат в специална битка в утрешния епизод, която ще определи и кой ще заеме последното място в най-екстремната надпревара. За първи път в предаването участниците ще бъдат повече от 24-ма, а какво очаква последния воин, ще стане ясно във вторник от 21:00 ч. по Нова.

Първият от тримата претенденти е студентът и модел Булкин. Той е носител на титлата „Super Model Universe 2020”, а сред силните му спортове е леката атлетика. Срещу него ще се изправи професионалният борец Симеон, който освен, че е изключително добре подготвен физически, е и собственик на два сокола, обучени за лов. Последният участник в тройната битка е европейският финалист и балкански шампион по троен скок – Златозар.

Изключително тежка и многокомпонентна бе първата териториална битка за сезона. Отборният дух и добрата стратегия донесоха на Шампионите истински пир в Резиденцията. Неделчо показа острият си ум и направи страхотен обрат в битката на пъзела. Той спаси Бойците от сигурното последно място и осигури покрив над главите им в Стопанството. Водени от Паулина, Приключенците останаха трети и се запознаха с Дивата река за тяхно огромно разочарование и шок.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай