Азис се закани: Ще има чистка в "Маскираният певец"

Аз съм прекалено интуитивен и ухото ми е огромно, заяви кралят на поп фолка

Азис се закани: Ще има чистка в "Маскираният певец" | StandartNews.com

„В момента с Галена се намираме в Илинойс, Чикаго, на 30 км от Даунтаун, където пожелахме да отседнем, за да сме далеч от шума. Тук, на няколко минути от центъра, е такова спокойствие, сякаш си във филм. Мега хубаво е!“ - това каза в ефира на Нова телевизия Азис, който е на турне в САЩ с колежката си.

„Нашето мини турне започва от 9 октомври в Чикаго. На 11 сме в Нейпълс, Флорида, на 13 – в Лас Вегас. След това се прибираме, защото „Маскираният певец“ ме чака. Аз не мога без тях, а те – без мен. Вече си липсваме! Тук има комисия, която отговаря за всеки концерт. Има хора и полиция, които се грижат точно за това – да броят какво значи 50% или 30%“, разкри кралят на поп фолка.

„Аз съм прекалено интуитивен и ухото ми е огромно. Трудно мога да бъда излъган. Веднъж, ако се объркам, вторият път мога да разпозная кой е. Всички маски са толкова хубави! Шоуто е толкова готино, че не ми се иска да свършва! То е най-гледаното и разтърсващото в българския ефир! Вече имам съмнения за някои мои колеги и приятели, които се крият под маските. Сега, когато се върна, ще видите какво значи поголовна чистка! Ще разпозная всичките!“, заканва се Азис.

„Българите тук също са запознати добре с всички маски. Вълнуват се от шоуто!“, категоричен е той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай