Арестуваха 67-годишен англичанин педофил

Арестуваха 67-годишен англичанин педофил | StandartNews.com

Чужденецът спипан да блудства с третокласнички

Бургас. Извратен англичанин арестуваха бургаски полицаи след като го хванаха, че блудства с третокласнички. Задържаният е 67-годишният Алън Доу, който е живеел от дълги години в китно несебърско село.

Той си купил къща там и прекарвал всяка година по няколко месеца във ваканционния си дом. Докато отмарял у нас, британецът мърсувал с малки дечица от селото. Все още не е ясно колко момиченца са станали жертва на педофила. До момента са доказани категорично три случая, но най-вероятно децата са много повече. Англичанинът е канел в дома си основно ромчета от циганската махала в селото, които са най-бедни. Давал им дребни монети, купувал им дрехи, шоколади и сладолед. С лакомствата предразполагал децата и ги склонявал към блудствени действия.

"Не е имало сексуални актове, а само блудство", съобщи източник от полицията. Възрастният англичанин е задоволявал сексуалния си нагон като карал хлапетата да се събличат голи и да го пипат по гениталите. Повечето от извратените изпълнения той снимал с видеокамера, а след това качвал файловете в компютъра си. Англичанинът е бил арестуван в сряда следобед при поредната гавра с дете.

При извършения обиск полицаите иззели компютъра му, в който открили десетки файлове с детско порно, сред които и такива, в които участват Алън Доу и децата от селото. По данни на полицията срещу англичанина е имало и друго подобно дело за блудство с деца в родината му. В момента той е задържан за 72 часа с прокурорско разпореждане, а от държавното обвинение ще настояват той да остане постоянно в ареста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай