Арестантка прави стриптийз пред ченгета

Арестантка прави стриптийз пред ченгета | StandartNews.com

Шумен.  Млада жена опита да направи стриптийз пред ченгета в ареста на Шуменската полиция. 21-годишната С.Д. била отведена в управлението, след като заедно с двама свои приятели вдигнала скандал на патрулен екип, който опитал да спре музиката на шумна компания.


Всичко започнало около 2.30 ч. през нощта, когато съседи се оплакали по тел. 112, че от апартамент в блока на ул. “Света гора” купонджии вдигат страшна гюрултия. Минути след сигнала на вратата на жилището, в което течало партито, позвънили полицаи. Отворили им двама младежи на 24 и 26 години, а след тях се показала и 21-годишната С.Д. Тримата били вече на сериозен градус, държали се неадекватно с униформените служители и дори ги обиждали. “Кои сте вие, според кой закон искате да ни спрете музиката?”, ревнали купонджиите. Наложило се на мястото да дойде и втори полицейски екип. Доста активна в разправията била и младата жена, която в последствие, заедно с едното момче, били отведени в полицията.


Малко след това обаче под влиянието на алкохола и по незнайни подбуди момичето започнало да сваля дрехите си и оставило в потрес дежурните полицаи. След като преодолели първоначалния шок обаче, униформените взели нещата в свои ръце и успели да накарат арестантката да върне дрехите на тялото си, след което я бутнали в една от стаите да поизтрезнее.


Двамата младежи били санкционирани по Закона за МВР по обвинение, че възпрепятствали полицейска проверка и не се подчинили на полицейско разпореждане. Въпреки актовете, С.Д. не спряла да ругае ченгетата и да се държи грубо и предизвикателно с тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай